Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK SRBIJE

Dragan Stojković donio odluku o budućnosti. Srpski mediji nazivaju je potpuno šokantnom

Euro 2024: Denmark - Serbia
Sven Hoppe/DPA
02.07.2024.
u 15:00

Mediji pišu da su očekivali otkaz Piksiju odmah nakon Eura bez obzira na ugovor u kojem piše da mu savez mora isplatiti milijun eura u slučaju prijevremenog otkaza

Srbija je dobila odgovor na najvažnije pitanje nakon ispadanja njihove reprezentacije s Europskog prvenstva. Srpski mediji su objavili da Dragan Stojković Piksi ostaje na klupi srpske reprezentacije. Piksi je to odlučio. Nakon samo dva osvojena boda u grupi s Engleskom, Slovenijom i Danskom, srpska javnost se nadala njegovom otkazu, no srpski nogometni savez mu je prepustio da sam donese odluku, a on je rekao "ostajem".

VEZANI ČLANCI:

 

Svi su šokirani, i mediji i javnost, te ih je iznenadila Piksijeva izjava da Srbija s kadrom nešto može napraviti i da su čak i ta dva boda bila puno iako u napadu imaju igračine poput Vlahovića, Mitrovića, Jovića i Tadića, zbog čega su se smatrali i najjačim napadom s posljednjeg Svjetskog prvenstva u Kataru, a i s takvim napadom su zabili samo jedan gol na prvenstvu.

Mediji pišu da su očekivali otkaz Piksiju odmah nakon Eura bez obzira na ugovor u kojem piše da mu savez mora isplatiti milijun eura u slučaju prijevremenog otkaza.  Interesantan je podatak da je Srbija jedina reprezentacija na Euru koja ni u jednom trenutku nije vodila, mada to nije ništa neobično s obzirom da su jedini gol na turniru zabili u 95. minuti protiv Slovenaca.

 

Komentara 3

Avatar Ponosna i Lijepa
Ponosna i Lijepa
16:25 02.07.2024.

Obraz đon.

BL
blekpanther
18:15 02.07.2024.

Mlogo sam tužan!

MA
MarkoMarkoM
10:38 03.07.2024.

Pisete:'Nakon samo 2 osvojena boda....'. Pa i mi smo osvojili 'samo' 2 boda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije