Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI PORTUGALAC

Ronaldo otkrio zašto se rasplakao kao malo dijete, pa onda objavio vijest koja će odjeknuti

Euro 2024 - Round of 16 - Portugal v Slovenia
Foto: Heiko Becker/REUTERS
1/4
02.07.2024.
u 13:44

Portugalac ima 39 godina i jasno je da mu je ovo zadnji Euro. "Uvijek ću dati sve od sebe za ovaj dres, zabio ili ne. Radit ću ovo cijeli život, moraš preuzeti odgovornost"

Portugal se jučer nakon lutrije jedanaesteraca provukao u četvrtfinale Eura u Njemačkoj gdje će ga čekati Francuska. Utakmica protiv Slovenije završila je bez pogodaka, a nakon jedanaesteraca završilo je 3-0 za Portugal.

 

Igrala se 105. minuta kad je Portugal izborio penal, ali Ronaldo ga je promašio. Čovjek ima na tone trofeja, ali pokazao je da hoće još i da ne dolazi na veliko natjecanje samo da bi sudjelovao. Nakon promašaja u njemu su se probudile emocije i zaplakao je između produžetaka. Portugalac ima 39 godina i jasno je da mu je ovo zadnji Euro što je i sam potvrdio.

VEZANI ČLANCI:

"Ovo će biti moje posljednje Europsko prvenstvo, sigurno... Ovo mene ne dira, dirnut sam entuzijazmom. Žao mi je navijača, uvijek ću dati sve od sebe za ovaj dres, zabio ili ne. Radit ću ovo cijeli život, moraš preuzeti odgovornost". Mnogi za njega tvrde da je egocentrik na terenu iako je zapravo u puno navrata pokazao da je vođa, pa čak ako i ne zabije. Evo to je sad i s 39 na leđima, a to ne može svatko. 

 

Najveći u povijesti nogometa zabio je najviše golova u povijesti europskih prvenstava, njih 14, jedini je zabio gol na pet različitih europskih prvenstava, a gol ga dijeli od šestog. Novu šansu imat će u subotu protiv Francuske u reprizi finala Eura 2016. održanog upravo u Francuskoj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije