Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT

Drama na utakmici Njemačke: Policija s pištoljima lovila maskiranog muškarca po stadionu!

Euro 2024 - Round of 16 - Germany v Denmark
Foto: Thilo Schmuelgen/REUTERS
1/8
30.06.2024.
u 09:08

Maskirani muškarac se popeo na konstrukciju krova stadiona u Dortmundu, gdje se igrala utakmica između Njemačke i Danske. Nije poznato što je radio gore, ali nakon što ga je policija uočila, započela je intervenciju.

Njemačka nogometna reprezentacija druga je momčad koja je izborila plasman u četvrtfinale Europskog prvenstva kojem su Nijemci domaćini, nakon što je u utakmici odigranoj u Dortmundu svladala Dansku sa 2-0 (0-0). Bio je to uzbudljiv dvoboj koji je u prvom poluvremenu na 20-ak minuta zbog grmljavinskog nevremena i tuče.

No, to nije bio jedini dramatičan događaj na utakmici. Naime, maskirani muškarac se popeo na konstrukciju krova stadiona u Dortmundu, gdje se igrala utakmica između Njemačke i Danske. Nije poznato što je radio gore, ali nakon što ga je policija uočila, započela je intervenciju.

Nije odgovorio na pozive da siđe, policija je izvukla pištolje i lovila ga po konstrukciji stadiona. Muškarac se na kraju predao. Policija mu je skinula masku, stavila lisice i odvela ga. Još uvijek nije jasno kada se muškarac popeo na konstrukciju - prije, za vrijeme ili poslije utakmice. 

Na osiguranju Europskog prvenstva angažirano je oko 22 tisuće policajaca, no organizitaori su imali problem sa sigurnosti budući da su se na više utakmica navijači uspjeli probiti na teren.

>> Ovako izgleda Modrićev penthouse u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

Euro 2024 - Round of 16 - Germany v Denmark
1/17
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije