Španjolski mediji

Engleska večeras može prekinuti '29 kletvi'. Protiv Španjolske ima jedinstvenu priliku za to

Euro 2024 - Semi Final - Netherlands v England
Wolfgang Rattay/REUTERS
14.07.2024.
u 13:25

- Bellingham i Foden su jako dobri, to je tako. Mogao bih imenovati još takvih igrača, poput primjerice Kanea. To su igrači koji mogu sami dobivati ​​utakmice. Engleska ima nogometaše koji kreiraju akciju i dobiju takvu utakmicu, finale - izjavio je Juan Mata.

Lamine Yamal definitivno je trenutačno najveća zvijezda u Španjolskoj. Baš je jučer proslavio svoj 17. rođendan i teško da može bolje od toga jer svjećice je puhao na Europskom prvenstvu u Njemačkoj gdje sa Španjolskom igra u finalu protiv Engleske. Mediji s Pireneja uglavnom su njemu posvetili svoje tekstove.

– Sa svojim tinejdžerskim tijelom i pogledom te tinejdžerskom drskosti u tren oka se popeo na vrh trona svjetskog nogometa – piše tako o njemu španjolski Sport koji nabraja i sve rekorde koje je Lamine do sada u karijeri srušio, od klupskih do reprezentativnih.

VEZANI ČLANCI:

As je pak objavio intervju s Juanom Mattom koji je upozorio:

– Bellingham i Foden su jako dobri, to je tako. Mogao bih imenovati još takvih igrača, poput primjerice Kanea. To su igrači koji mogu sami dobivati ​​utakmice. Engleska ima nogometaše koji kreiraju akciju i dobiju takvu utakmicu, finale.

As donosi i priču pod naslovom: "29 kletvi Engleske", a u tekstu autor podsjeća na to da otkako je Engleska osvojila Svjetsko prvenstvo 1966., a prošla je čak 29 međunarodnih turnira između Eura i Svjetskih prvenstava bez nekog novog naslova. Španjolci pišu da Engleska ove nedjelje ima jedinstvenu priliku prekinuti taj peh.

Ključne riječi

Komentara 3

PA
pasodoble12
13:58 14.07.2024.

Još ako bude "dobar" sudac...

MO
modovisisajteMaraschino
19:39 14.07.2024.

Pa valjda imaju sudce u džepu

Avatar CUBE
CUBE
18:30 14.07.2024.

Pomest će ih Furija ko Carlos Đokana 😆

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije