Svi stigli i 'pilaju naopako'

''Hajduk je imao sreću što je izvukao nas, ali se ne predajemo''

Unirea (1)
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/4
18.08.2010.
u 16:00

- Nakon utakmica s Hajdukom odlazim iz kluba, najbolji igrači također su nam na izlaznim vratima - kazao je Ronny Levy.

Kakvu je tip izvukao pilu. I okrenuo je naopako. Lukav je Unirein trener Ronny Levy s kojim smo popričali ispred hotela Atrium.

– Hajduk je imao sreću što je izvukao nas. Imala je moja momčad dobrih trenutaka, ali sada je drugačije, pali smo, baš smo u teškom razdoblju. Četiri mjeseca nismo primili plaće, najbolji igrači su na izlaznim vratima. Nakon utakmica s Hajdukom odlazim i ja, tu sam samo da pomognem, tako sam se dogovorio s vlasnikom – rekao je Levy.

Obasuo je komplimentima hajdukovce.

– Hajduk je srčana momčad, igra s mnogo strasti. Ne mogu reći da sam preplašen, ali iznimno respektiram bijele. Nećemo se predati, igramo za čast – kazao je Levy.

Nije se želio baviti prognozama tko će dalje.

– Mi Židovi smo loši matematičari – nasmijavši se rekao je Levy.

Naravno, sve što je govorio bila je čista kurtoazija. Unirea je došla u najjačem sastavu, Levy sve zna o Hajduku i jedini je cilj Rumunja da uđu u Europsku ligu. Za čast će se boriti negdje drugdje.

Ključne riječi

Komentara 1

GI
GIUSEPPE6464
18:50 18.08.2010.

Laži laži laži me me po ciganjski, a da li kao članica eu to smiju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije