Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERNACIONALNI VATRENI

Hrvatski navijači javljaju se iz čitavog svijeta! Nećete vjerovati s kojih sve mjesta stiže podrška

Leipzig: Hrvatski navijači zapjevali uz harmoniku
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/5
24.06.2024.
u 14:30

Hrvatska nogometna reprezentacija oduvijek je imala široku podršku, a isto tako je i ovoga puta. Uoči utakmice s Italijom navijači se javljaju sa svih, bližih i daljih, strana svijeta

Hrvatska protiv Italije u 21 sat igra utakmicu trećeg kola Europskog prvenstva u Njemačkoj. "Vatreni" igraju utakmicu na sve ili ništa, protiv Talijana koji nas nikad nisu pobijedili i nadajmo se da neće ni danas. Samo nam pobjeda igra, u nekoj teoriji možemo proći i s remijem, ali bolje navaliti po sva tri boda nego ovisiti o drugima, a evo što kažu navijači iz cijelog svijeta:

"Ajmo momci! U boj, u boj za narod svoj!! Nema predaje! Svi skupa, nek' vide da nas ima, ruke na srcu kada krene himna i onda se pjeva u istom trenu dok naši lete po terenu. Sve zbog vatrenog srca koje zbog svetog dresa kuca! 'Ajmo, 'ajmo Hrvatska", navodi se u jednom od komentara.

GALERIJA 'Janje ispred paste', divovska zastava i ludnica uz harmoniku: Hrvati rade genijalnu atmosferu u Leipzigu
Leipzig: Hrvatski navijači zapjevali uz harmoniku
1/71

"Navijamo u Nizozemskoj! 'Ajmo vatreni", napisala je vjerna navijačica koja živi u domaćninima susjednoj državi. S druge strane, podrška stiže i iz daljih krajeva. "Sretno Hrvatska", poručio je navijač iz Sao Paula u Brazilu. Drugi pak javljaju kako su već na putu prema Leipzigu. "Evo na putu za Leipzig! Večeras uživo s tribina! 'Ajmo Hrvatska", stoji u jednom od mnoštva komentara pod objavom HNS-a na društvenim mrežama.

O čemu bi konkretno ovisili u slučaju remija? Španjolska bi morala pobijediti Albaniju, Portugal Gruziju, Turska Češku, Engleska bi morala razbiti Sloveniju s barem tri razlike, a u dvoboju Danske i Srbije dvije su opcije: jedna je da Danska pobijedi Srbiju, a druga da Srbija razbije Dansku s također barem tri razlike. No, vjerujemo da ćemo večeras svladat Talijane i da nećemo ovisiti o drugima. Sretno, Vatreni.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije