ZLATKO KUMRIĆ

Hrvatski olimpijac slomio se nakon ispadanja s turnira. Tekli su potoci suza zbog bolnog poraza

Zagreb: Europsko prvenstvo u judu, -100kg, muškarci, Zlatko Kumrić - Duinovs Maksimus
Sanjin Strukic/PIXSELL
02.08.2024.
u 11:30

Ostvarenje sna drugog hrvatskog džudaškog olimpijca omela dvotjedna viroza pa se nakon izgubljenog meča s Talijanom Pirellijem poprilično isplakao

Nakon petog mjesta srčane Katarine Krišto (63 kg) i olimpijskog zlata Barbare Matić (70 kg), jučer je nastupio i naš posljednji, jedini muški, predstavnik na olimpijskom džudaškom turniru. A on, Zlatko Kumrić (100 kg) nije uspio učiniti ni približno ono što su njegove reprezentativne kolegice.

Doduše, nije se to od njega ni očekivalo, ali on je očito očekivao da će proći barem prvu prepreku – Gennara Pirellija – jer kako drukčije protumačiti potoke suza nakon izgubljene borbe (na tri kazne).

VEZANI ČLANCI:

Taj isti Talijan proljetos je pobijedio Zlatka u borbi za broncu na Prvenstvu Europe i ovo je bila lijepa prilika za uzvrat. No prigoda je ostala neiskorištena, dobrim dijelom i zbog Zlatkovih zdravstvenih problema (viroza i visoka temperatura) koji su se protezali dva tjedna uoči nastupa. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije