NIJEMCI ZNATIŽELJNI

Iličević: Badelj će uspjeti u Bundesligi

'10.04.2012., Maksimirska 128, Zagreb - Na pomocnom igralistu Hitrec Kacijan nogometasi Dinama odradili su jutarnji trening. Milan Badelj. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
Sanjin Strukic/PIXSELL
19.07.2012.
u 14:45

– Badelj preuzima odgovornost na sebe na utakmicama. Pravi je vođa Dinama – pohvalio ga je Iličević njemačkim medijima

Interes HSV-a za Milana Badelja ponukao je njemačke medije da malo istraže tko to dolazi u transferu vrijednom 3-4 milijuna eura. O kapetanu Dinama novinari su mišljenje potražili kod Ive Iličevića koji je u HSV stigao prošlog ljeta.

– Milan je vrlo dobar tehničar, sposoban dijeliti lopte. Pokušava preuzeti odgovornost na sebe tijekom utakmice. Jasno je da je njemačka liga druga razina u odnosu na hrvatsku, ali s obzirom na to da sam vidio koliko je Badelj dobro igrao za reprezentaciju, vjerujem da može uspjeti i u Bundesligi – pohvalio ga je Iličević u Bildu.

– U reprezentaciji je nedavno igrao na poziciji šestice i dobro me proigravao. No, mislim da ga se bez ikakvih problema može koristiti i kao centralnog veznjaka – izjavio je pak za Hamburger Morgenpost.

Komentara 3

MA
marko53
16:46 19.07.2012.

Badelj se istakaona EP. Senzacionalno je presjedio na klupi.

BZ
Branko Zajec
19:15 19.07.2012.

Možda će odlazak Badelja u HSV, razuvjeriti pojedince koji osporavaju njegove kvalitete.To je igrač koji će pokazati pravo lice u jačoj ligi.Te igre dovest će ga do naše reprezentacije.

DU
Deleted user
10:23 20.07.2012.

ovo kaj veli Iličević za prigravanje, misli na pripremnu utakmicu u Puli. Ali je u pravu, Badelje je kvalitetniji igrač od svih veznjaka u repki,osim Luke, ali nije imao priliku to pokazati na EP. Zašto? odgovor je dao Šimunić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije