NOGOMET - 1. HNL

Imamo igru za Ligu prvaka

13.03.2002.
u 00:00

ZAGREB - U Kranjčevićevoj ulici nikad više nasmijanih lica, nikad više zadovoljstva, nikad više prijateljskih susreta! Vedro raspoloženje preplavilo je ulicu pjesnika, a priče o zadaćama u natjecanju za bodove sve više potiskuju priče o mogućem sudjelovanju u Ligi prvaka.

- Oni koji vole sport, posebice nogomet, dugo će još pamtiti varaždinsku poslasticu, onu blistavu Zagrebovu pobjedu kojom si je širom otvorio put prema naslovu prvaka - rekao je Marko Filipović, negdašnji Dinamov direktor, danas Cibonin tajnik, koji je poput mnogih znanih i neznanih postao i Zagrebov "kibic" upravo zbog izvanrednih igara momčadi Zlatka Cice Kranjčara.

Kranjčar je jučer najavio promjene u sastavu.

- Na utakmici s Marsonijom Olić je dobio udarac u stopalo, možda sam pogriješio što ga nisam zamijenio, no nadamo se da će Ivica biti spreman za iduće susrete; ako ne za nedjeljni s TŠK-om, onda za onaj idući sa Zadrom u Kranjčevićevoj. Računamo s povratkom u sastav Krune Lovreka, a što prije bismo željeli publici predstaviti još dva novaka pristigla zimus: Martina Šarića i Bojana Tadića (dosad su čekali sve moguće dokumente, od istupnica do radnih dozvola - op. a.) - reportirao je Kranjčar.

Riječ po riječ, u Zagrebu se rasplela i priča o Ligi prvaka. Cico je sve raspre, sva ona suprotna mišljenja o tome koliko zapravo mogu "bijeli" na europskoj sceni, završio zaključkom:

- Bilo kako bilo, danas prevladava napadački način igre, upravo onakakv sustav prema kojem i mi igramo. (B. V.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije