Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GAF NA GAF

Kakav debakl Srba: Ovo što su napravili uoči Eura uistinu je bizarno

Euro 2024 - Slovenia v Serbia
Foto: Michaela Stache/REUTERS
1/4
03.07.2024.
u 09:19

Odijela u kojima su nogometaši trebali putovati su uredno plaćena, a tvrtka koja je izradila odijela kvalitetno je obavila svoj posao. No, novac je na kraju bačen je veličine nisu odgovarale.

Nogometaši Srbije natjecanje na Europskom prvenstvu u Njemačkoj završili su na posljednjem mjestu u skupini. Uz to su napravili brojne skandale pa se tako vratar Vanja Milinković-Savić potukao u jednom kafiću, a naljutilo ih je što su na Euru otputovali u zrakoplovu hrvatske tvrtke.

A sada je otkriven i još jedan detalj uoči toga putovanja. Naime, Srbi su u Njemačku otputovali u trenirkama, a ne u odijelima što je običaj. Uz to ih je ispratio Aleksandar Vučić.

Kurir piše da je netko u savezu jako pogriješio jer su odijela bila spremna, ali veličine nisu odgovarale. Kada su nekoliko dana uoči polaska nogometaši probali odijela, nastao je tajac, a onda i val nezadovoljstva. Nakon što su se strasti smirile, odlučeno je da se na Euro putuje u sportskoj opremi.

Inače, odijela su uredno plaćena, a tvrtka koja je izradila odijela kvalitetno je obavila svoj posao. No, novac je na kraju bačen je veličine nisu odgovarale.

>> Ovo su supruge i partnerice naših reprezentativaca: Predivne dame najvjernija su im podrška s tribina

Euro 2024 - Slovenia v Serbia
1/61
 

Komentara 11

PA
pan-am
09:42 03.07.2024.

Stvarno nemate šta pisati ,kog to zanima.

Avatar Moodleen
Moodleen
16:20 03.07.2024.

Prosim vas fino, ajde malo smanjite to svakominutno srbendovanje. Fala

PR
prajdali100
18:35 03.07.2024.

Jesu li im šajkače odgovarale ? Samo pitam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije