TVRDI BBC

Kakva 'bomba' s Otoka! Slaven Bilić glavni favorit za preuzimanje klupe velikana

Slaven Bilić
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
14.05.2019.
u 17:55

Prvi otočki klub koji je osvojio naslov prvaka Europe traži novog trenera, a između ostalih jedna od želja im je i bivši trener Bešiktaša i West Hama

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić prvi je favorit za preuzimanje klupe slavnog Celtica.

Prvi otočki klub koji je osvojio naslov prvaka Europe traži novog trenera, a između ostalih jedna od želja im je i bivši trener Bešiktaša i West Hama.

Bilić je rekao kako je otvoren za pregovore, javlja BBC

>>> Pogledajte koliko vrijede hrvatski nogometaši

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
06:43 15.05.2019.

Bilić je izvrstan igrač i dobar trener. Gospodin, koji je uz nogomet završio pravni fakultet. Neka mu je sa srećom u najvećem katoličkom klubu na Otoku.

JU
juma
22:33 14.05.2019.

Nevjerovatan je taj hrvatski jal. Umjesto da covjeku pozele uspjeh i srecu, svi se naprosto natjecu tko ce biti negativniji, podrugljiviji i crnji, a sami u zivotu nisu postigli niti 5% od onoga sto je postigao Slaven Bilic. Ubit ce vas tolika negativna energija i crnilo. To nije dobro za zdravlje. Nije slucajno sto smo medju najnesretnijim narodima u Europi.

RE
rene
10:14 15.05.2019.

stvarno ste kako je netko napisao jalni .. svaka čast nekoliko pozitivnih komentara ... da su bili malo strpljiviji u West Hamu, Slaven bi još bio tamo ... pa osvojio je najveći broj bodova s obzirom na broj utakmica u u povijesti kluba i gazde i sad žale zbog prenagle odluke da ga otpuste .... sad je Pelegrini a West Ham opet između 10 -15 mjesta ... jednostavno nemaju momčad za više, tu ni Guardiola i Klopp zajedno ne bi bili puno bolji .... u Bešiktašu je bio drugi i treći na kraju sezone, Senol Gunes je poslije bio prvak ali su mu kupili pojačanja a Slavenu nisu htjeli i svejedno se borio za naslov do pred kraj prvenstva .... jedini grijeh mu je što je prema izjavi kapetana West Hama bio da je preblag

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije