Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EURO 2024

Kladionice objavile koeficijent na prolazak Hrvatske. Ako se kladite na nas možete dobiti bogatstvo

Leipzig: U posljednjem tre?em kolu skupine B na EURU hrvatska nogometna reprezentacija je odigrala 1-1 protiv Italije
Luka Stanzl/PIXSELL
25.06.2024.
u 15:00

Pobjeda Engleske od tri razlike donosi kvotu 4, Danska pobjeda protiv Srbije 2,35, Portugal protiv Gruzije 1,40, a Turska protiv Češke 2,80

Hrvatska je na pragu ispadanja nakon remija 1-1 protiv Italije. Mattia Zaccagni u 98. minuti odveo je Italiju u osminu finala i dvoboj sa Švicarskom, a nas situaciju da moramo ovisiti o čak četiri rezultata. 

Večeras Danska mora pobijediti Srbiju i Engleska Sloveniju s tri razlike, a sutra Turska mora svladati Češku i Portugal Gruziju. Ishodi su realni, ali puno ih je. Ipak se tu radi o čak četiri utakmice.

No, što kladionice kažu? Odnosno što kažu kvote? Pobjeda Engleske s duplim hendikepom (h0:2) donosi kvotu 4, Danska pobjeda protiv Srbije 2,35, Portugal protiv Gruzije 1,40, a Turska protiv Češke 2,80. Ukupna kvota je 36,488. Dakle, ne računajući porez, za 100 eura uloga dobijete 3,648,80 eura.

Eto, da smo barem jedan gol primljen u nadoknadi preživjeli, sad bi bili u osmini finala, ovako za plasman u osminu finala moramo navijati čak i protiv susjeda, a onda u osmini finala na Portugal.

 

Ključne riječi

Komentara 1

IM
imamohrvatsku
15:31 25.06.2024.

Evo prilike da se na račun domoljublja konačno obogati i hrvatska stoka sitnog zuba a ne samo ovi na markovom trgu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije