PRVE REAKCIJE IGRAČA

Kramarić: Dat' ćemo sve od sebe, Baturina: Rezultat je realan, Sučić: Možemo srušiti Talijane

Hamburg: Hrvastki igrači nakon  susreta Hrvatske i Albanije u 2. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/9
Autori: vecernji.hr, Hina
19.06.2024.
u 17:39

Nakon remija pred kamere HRT-a stali su igrači s prvim reakcijama. Šokirani Martin Baturina kazao je kako žali za pobjedom, ali da idemo dalje nakon prave drame.

U utakmici 2. kola B skupine EURA u Hamburgu su nogometaši Hrvatske i Albanije odigrali 2-2 (0-1). Albanci su poveli pogotkom Qazima Lacija u 11. minuti nakon ubačaja Jasira Asanija, a izjednačio je Andrej Kramarić u 74. minuti na dodavanje Ante Budimira. Samo dvije minute kasnije nakon akcije Budimira i Luke Sučića albanski branič Klaus Gjasula je postigao autogol.  U 95. minuti Gjasula postiže gol za izjednjačenje. U ovoj skupini u četvrtak igraju Italija i Španjolska. U zadnjem kolu u ponedjeljak Hrvatska igra s Italijom.

Nakon remija pred kamere HRT-a stali su igrači s prvim reakcijama. Šokirani Martin Baturina kazao je kako žali za pobjedom, ali da idemo dalje nakon prave drame.

– Loše smo ušli u utakmicu, ali okrenuli smo. Rekao bih da je rezultat realan. Nadam se da su dečki svjesni da još sve možemo izvući. Podrška je bila sjajna, prvi put ovo proživljavam. Možda i bolje da nam trebaju tri boda protiv Italije, da nema kalkulacija – rekao je Baturina.

POVEZANI ČLANCI:

Razočaran je bio i Luka Sučić.

– Ne smije nam se dogoditi takva kontra. Trebali smo to mirno privesti kraju, moramo učiti iz ovoga. Drugo poluvrijeme je bilo dobro, tako trebamo krenuti s Talijanima. Naravno da ih možemo pobijediti, vjerujemo u svoje kvalitete, optimist sam. Ako ćemo s Talijanima igrati kao danas u drugom poluvremenu, pobijedit ćemo – izjavio je.

– Ovo je nogomet. Primili smo gol u zadnjim sekundama nakon što smo u drugom poluvremenu bili puno bolji. Žao mi je što nismo nastavili pritiskati nakon drugog zabijenog gola – zaključio je.

Andrej Kramarić kojemu je danas rođendan se zahvalio na čestitki, ali bolji bi mu poklon, kaže, bila sva tri boda.

– Morat ćemo se baciti na glavu protiv Italije. Sigurno možemo pobijediti Italiju. Znamo da smo puno puta bili u ovakvoj situaciji. Dat ćemo sve od sebe, vjerovat ćemo kao što smo vjerovali danas u drugom poluvremenu. Talijani su možda i najbolji u grupi. Bit će zaj***na utakmica, ali dat ćemo maksimum i vjerovati u ono što smo radili zadnjih šest-sedam godina. Daj Bože da nam se otvori put sreće i da odemo dalje – rekao je Kramarić.

VIDEO Magdalena Keškić stigla je na Euro bodriti reprezentaciju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije