Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK VATRENIH

Razočarani Dalić: Naravno da se mogao spriječiti taj gol! Bili smo tromi, imamo dosta problema

Hamburg: Susret Hrvatske i Albanije u 2. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
Marko Lukunic/PIXSELL
19.06.2024.
u 17:40

Španjolska i Italija ostaju na vrhu skupine B sa po tri boda, a Albanija i Hrvatska drže treću i četvrtu poziciju sa bodom. Izbornik Dalić govorio je za HRT nakon utakmice.

Hrvatski nogometaši su u dramatičnoj utakmici odigranoj u Hamburgu osvojili samo bod protiv Albanije, a dvoboj je završio 2-2. Qazim Lači je doveo Albaniju u vodstvo u 11. minuti. Hrvatska je došla do preokreta, kad je Andrej Kramarić izjednačio u 74. minuti, a Klaus Gjasula autogolom donio vodstvo Hrvatskoj u 76. minuti. Isti je igrač u petoj minuti sučevog dodatka pogodio za konačnih 2-2.

Španjolska i Italija ostaju na vrhu skupine B sa po tri boda, a Albanija i Hrvatska drže treću i četvrtu poziciju sa bodom. Izbornik Dalić govorio je za HRT nakon utakmice.

GALERIJA Hrvatska šokantno ispustila bodove protiv Albanije

Hamburg: Susret Hrvatske i Albanije u 2. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
1/13

- Nije lako, jako teška utakmica, različiti poluvremeni. U drugom smo dali sve od sebe da povedemo, pa primili gol u nadoknadi. Još je sve u našim rukama. Drugo poluvrijeme ohrabruje, u prvom smo bili loši, ništa nismo uspjeli. Pobjeda nad Italijom vodi nas dalje. Htjeli smo više probijati po bokovima s Perišićem i Juranovićem. u prvom poluvremenu smo slabo okretali stranu, s Gvardiolom smo htjeli balans, a s Petkovićem da prihvati loptu. Nismo uspjeli u tome. U prvom smo bili tromi i spori, nismo ih uspjeli probiti. U drugom smo stavili brže igrače i to je bilo bolje - rekao je na početku izbornik Zlatko Dalić.

VEZANI ČLANCI:

- Naravno da se mogao spriječiti drugi gol. No, u zadnjih pet se sve okrenulo. Dali smo im situacije za polukontre. Imali smo dosta problema u stoperskom dijelu, stalno smo se bespotrebno tukli s njima. Tu ima dosta problema.  Hvala navijačima, nosili su nas i držali kad smo gubili i vodili. Moramo napraviit sve da ih ne razočaramo. Teško je primiti gol u zadnjoj minuti, ali kada vidiš prvo poluvrijeme. Imamo par dana do Italije, podići ćemo se i biti bolji. Nije lako, ali uz ovakvu podršku...

- Ne mogu reći ništa o pristupu, protivnik ti da gol... Nije išlo, prespori smo i pretromi bili. Drugo poluvrijeme je bilo drugačije, pokidali smo se da se vratimo ionda smo primili gol. Drugo poluvrijeme je pokazatelj kako trebamo. Bespotrebno smo se povlačili na kraju - zaključio je Dalić.

 

Komentara 67

Avatar rubinet
rubinet
17:55 19.06.2024.

Shvaćam ,Izbornik nema petlje staviti "senatore" (kojeg li izraza?!) na klupu i uvesti mlade ,energične ,brze ,nadarene igrače. Plus Pjaca. Stoga, ako ispadnemo ,a svi su izgledi, najveći krivac bit će Izbornik.

RI
Rimo22
17:49 19.06.2024.

Stavi jos dva Modrica bit ce boje.

TO
tomislav10
18:28 19.06.2024.

Bili su tromi? Pa zar ih ti ne treniraš 6 godina i znaš ih u dušu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije