TOTTENHAM U ČETVRTFINALU

Kranjčar: Ništa nije bilo ljepše od osvajanja FA kupa

Niko Kranjčar
Reuters
25.02.2010.
u 11:46

- Ništa nije u mom životu bilo ljepše od osvajanja FA Cupa - izjavio je hrvatski nogometaš Tottenhama Niko Kranjčar za službenu internet-stranicu londonskog kluba.

Nakon što su u ponovljenoj utakmici osmine finala pobijedili Bolton 4-0 na White Hart Laneu, igrači Harryja Redknappa izborili su četvrtfinalni sraz protiv Fulhama na Craven Cottageu.

- Dan kad sam osvojio FA Cup, najveći trofej u mojoj karijeri, nikad neću zaboraviti. Bio je to najveći dan u mom životu, posebice kad je u pitanju klupska karijera – rekao je 25-godišnji vezni nogometaš nastavivši:

- Zato igrate nogomet: da biste ulazili u velika finala i osvajali trofeje. Nadam se da ono što sam uspio s Portsmouthom 2008. godine mogu ovog proljeća ponoviti s Tottenhamom.

Dvoboj kod Fulhama Kranjčara i suigrače očekuje već za desetak dana, u subotu, šestog ožujka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije