DIREKTOR PORTSMOUTHA

''Kranjčara smo prodali za 2.5 ili 3.75 milijuna funti''

Niko Kranjčar
Reuters
27.02.2010.
u 17:45

Britanska je TV-postaja BBC, analizirajući vijest o odlasku FC Portsmoutha u stečaj, objavila da je hrvatski nogometaš Niko Kranjčar s Fratton Parka prešao u Tottenham za 15 milijuna funti.

Površnost je zasmetala izvršnog direktora kluba Petera Storrieja, koji je pozvao stečajne upravitelje da objave javno sve brojke, pa tako i točne iznose igračkih transfera.

- Vidio sam da se u Kranjčarovu slučaju barata s cifrom od 15 milijuna funti. Ne znam što bi na to rekao Daniel Levy (predsjednik Tottenhama, op. a.), vjerojatno bi ga vlasnici pozvali na red kada bi znali da je toliko novca izdvojio za igrača u posljednjoj godini ugovora - rekao je Storrie sarkastično preciziravši potom:

- Kranjčar je otišao za cifru koja se kretala između 2.5 i 3.75 milijuna funti. Mislim da je razlika između istinite i navedene svote predramatična. Zbog toga pozivam stečajne upravitelje da objave točne podatke o svotama koje smo trošili na igrače.

- Zlo mi je i umoran sam od ovakvih smiješnih komentara. Nevjerojatno je da se toliko netočne, izmišljene brojke pojave na državnoj televiziji - začuđeno je konstatirao Storrie, koji je najavio da će, čim se klub proda novom vlasniku, napustiti svoje radno mjesto.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije