Engleski mediji

Manchester United vapi za Modrićem

\'Tottenham Hotspur\'s Luka Modric (left) celebrates after scoring his side\'s second goal of the game with team mate Gareth Bale Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
17.01.2011.
u 11:33

Gotovo svi engleski mediji proglasili su Luku Modrića najboljim igračem jučerašnjeg dvoboja Tottenhama i Manchester Uniteda (0:0). Kolumnist Guardiana David Hytner napisao je da United vapi za kreativcem kao što je Modrić.

"Mali Hrvat s brojem 14 na leđima igrač je kakva Manchester United u svojim redovima nema. Alex Ferguson vapi za kreativcem kao što je Luka Modrić", piše današnji Guardian.

Engleski mediji pišu da je Modrić svojim prodorima igrače Manchestera činio smiješnima. Alex Ferguson navodno je Modrića zato postavio na prvo mjesto pojačanja koje želi dovesti.

"Njegova je tehnika fantastična, on ne zna izgubiti loptu. Očita je bila razlika u klasi između Modrića i Fletchera, koji na toj poziciji igra u Manchester Unitedu", dodaje Guardian.

 

Englezi pišu da je hrvatski veznjak glavni dirigent Tottenhamove igre, da je u njegovoj sjeni čak i Rafel van der Vaart.

"Osim ofenzivnih zadataka, Modrić je dobar i u defenzivi, pokazao je to oduzimanjem lopte Rooneyju u 67. minuti", zaključuje novinar Guardiana.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 19

OB
-obrisani-
12:04 17.01.2011.

Manchester United vapi za Modrićem, Alex Ferguson plače jer ga nema a Wayne Rooney ga obožava jer zna da dolazi iz zavičaja protiv čije repke se napucavalo, uguravalo i golove postizavalu onako glatko, fino i bez muke..

HO
hotfishlake
13:21 17.01.2011.

luka stvarno igra jako dobro. prema naprijed i prema nazad. ima celicna pluca i finu tehniku. carrick i fletcher su tipicni engleski sredisnji vezni, nemastoviti trkaci, lose verzije lamparda i gerrarda. luka bi bio sigurno pojacanje za man utd. velika steta nike i corluke na klupi!

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
14:29 17.01.2011.

Jucer je Hutton samo u drugom poluvremenu (prvo nisam gledao) imao desetak krivih dodavanja prema naprijed. Corluka to moze nakupit za desetak utakmica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije