Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VJEROVALI ILI NE

Nevjerojatna situacija: Vatreni s Eura ima ponudu života, ali - ne javlja se na mobitel?!

Leipzig: U posljednjem trećem kolu skupine B na EURU hrvatska nogometna reprezentacija je odigrala 1-1 protiv Italije
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
28.06.2024.
u 18:35

Iz novoga kluba ga zovu da se posao čim prije dogovori, da se sve završi, ali Pašalić iz nekog razloga ne odgovara na pozive. Je li to isključio telefon zbog odmora koji mu je, istini za volju, dopušten u Rijeci nakon povratka s Eura ili je posrijedi nešto drugo, ne zna se

Hrvatska nogometna reprezentacija vratila se s Europskog prvenstva. To se dogodilo ranije od očekivanog, nakon grupne faze u kojoj nismo uspjeli proći kao jedna od trećeplasiranih reprezentacija u skupini. Sada se igrači polako okreću odmoru, no vrlo brzo ih čekaju klupske obveze. Dosta njih će ovoga ljeta i promijeniti klubove te sreću potražiti negdje drugdje.

Jedan od njih je i Marco Pašalić. Nogometaš Rijeke bio je na kontinentalnoj smotri, ali nije upisao niti minute. Iza Pašalića je sjajna sezona u kojoj je svojim nastupima oduševljavao navijače na Rujevici. S Rijekom ima ugovor do 2027. godine, ali vrlo je vjerojatno da će već ovoga ljeta doći do transfera na kojem će Rijeka dobro zaraditi.

Leipzig: U posljednjem trećem kolu skupine B na EURU hrvatska nogometna reprezentacija je odigrala 1-1 protiv Italije
1/6

Pašalić je, kako piše Nacional, dobro upoznat s ponudom koja je ovih dana došla na Rijekinu adresu elektroničke pošte. Kako se može doznati, zadovoljavajuća je to ponuda za klub, ali i za igrača koji bi po ugovoru zarađivao oko milijun eura neto po sezoni. Jedini problem je - Pašalić se ne javlja na mobitel?!

Iz novoga kluba ga zovu da se posao čim prije dogovori, da se sve završi, ali Pašalić iz nekog razloga ne odgovara na pozive. Je li to isključio telefon zbog odmora koji mu je, istini za volju, dopušten u Rijeci nakon povratka s Eura ili je posrijedi nešto drugo, ne zna se.

Iz Rijeke su, kako piše Nacional, zamolili Pašalića da se javi u klub...

Komentara 4

PR
prajdali100
19:33 28.06.2024.

Dečko je sjajan igrač ! Milijun je malo.

Avatar Platonix
Platonix
01:23 29.06.2024.

Marco legenda

GO
Gof33
20:03 28.06.2024.

njegova stvar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije