Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER-SAGA

Novi preokret oko Džeke i Hajduka: Izvori bliski igraču otkrili nešto što se neće svidjeti navijačima

International Friendly - England v Bosnia and Herzegovina
Foto: Phil Noble/REUTERS
1/3
04.07.2024.
u 11:38

Izvori bliski Edinu Džeki sada tvrde da su šanse za njegov dolazak u Hajduk minimalne. Navodno je došlo do zaokreta pa sada Džeko želi surađivati sa Joseom Mourinhom, novim trenerom istanbulskog kluba

Dolazi, ne dolazi. Ide, ne ide. Razmišlja, važe, blizu je, daleko je, evo ga... Sve su to izrazi koje smo posljednjih dana vezivali uz predmet "Edin Džeko i Hajduk". Za 38-godišnjeg napadača, najboljeg strijelca BiH i aktualnog člana turskog Fenerbahčea zainteresiran je Hajduk. Dvogodišnji ugovor već je ponuđen, a na Džeki je samo da izabere - da ili ne.

Iako smo već pisali da se samo čeka potpis na ugovor, iako je i njegova supruga Amra u srijedu ujutro popila kavu u Splitu i svojom Instagram-objavom zapalila vatru među splitskim navijačima, čini se da se stvari opet mijenjaju. Hajduk neće, kao što su to naveli iz turskih medija, Džeki ponuditi dva milijuna eura godišnje jer toliko novca ipak nema. Godišnja plaća u Fenerbahčeu je oko četiri milijuna eura, a to mu ne mogu dati svi hrvatski klubovi zajedno, taman da svako kolo igra za drugi klub...

Izvori bliski Edinu Džeki sada tvrde da su šanse za njegov dolazak u Hajduk minimalne. Navodno je došlo do zaokreta pa sada Džeko želi surađivati sa Joseom Mourinhom, novim trenerom istanbulskog kluba. 

"Džeko i Hajduk? Da, istina je. Ponudili su mu dvogodišnji ugovor. Džeko želi raditi s Mourinhom i ne želi donijeti ishitrenu odluku. Razmatra ponudu", naveo je turski novinar Sercan Hamzaoglu.

International Friendly - England v Bosnia and Herzegovina
1/9
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije