Evo ih opet

Ovako je lani Lovren zborio kroz suze, pazite što je tu večer obećao

Dejan Lovren
Foto: Press Association/Pixsell
1/3
01.06.2019.
u 09:10

Liverpool je lani odlično stajao na terenu prvih pola sata, ali je ozljeda Mohameda Salaha Redse bacila u probleme iz koji se nisu znali izvući

Alen Bokšić, Zvonimir Boban, Davor Šuker, Dario Šimić, Igor Bišćan, Mario Mandžukić, Luka Modrić, Ivan Rakitić i Mateo Kovačić. To su hrvatski nogometaši koji su do sada osvajali Ligu prvaka. Lani im se imao prigodu pridružiti i Dejan Lovren, međutim, madridski Real bio je bolji s 3:1 na Olimpijskom stadionu u Kijevu.

Liverpool je odlično počeo, ali je po Redse sve krenulo nizbrdo nakon što je Sergio Ramos u 29. minuti ozlijedio Mohameda Salaha.  

Lovren je travnjak stadiona napustio u suzama, ali je još istu svibanjsku večer navijačima legendarnog engleskog kluba dao obećanje koje je sa svojim suigračima upravo ispunio.

- Boli, ovo neopisivo boli. Ako ćemo do kraja iskreno, lomi srce. Ali sam siguran da ćemo se dogodine vratiti još jači. Ma to vam mogu i obećati - kazao je tada hrvatski branič, pa na te riječi upravo podsjetio na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Promise is a promise! We are ready for tomorrow 💪🏻 🔴🔴🔴 #ynwa

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

Obećeno - ispunjeno! Liverpool večeras igra svoje drugo uzastopno finale, Real je ove sezone zapeo negdje u magli, ali se zato poptuno neočekivano do završnice probio Tottenham. 

Hoće li večeras hrvatski as plakati od sreće ili tuge, doznat ćemo po svršetku ogleda u Madridu (počinje u 21 sat), ali Lovren je svoju riječ ispunio.

Liverpool se doista vratio, a k tome u večerašnji ogled ulazi i kao blagi favorit.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije