ATP PARIZ

Ozlijeđeni Đoković pobijedio Dodiga i pokupio milijun funta!

\'13.05.2011., Zagreb - Na SRC Mladost poceo Pliva Zagreb Open teniski turnir. cetvrtfinale Ivan Dodig - Martin Klizan.Photo: Igor Kralj/PIXSELL\'
Igor Kralj/PIXSELL
09.11.2011.
u 16:18

Novak Đoković i s bolnim ramenom bio je prejak za Ivana Dodiga.

U dvoboju drugog kola ATP turnira u Parizu naš je reprezentativac poražen u igri s prvim tenisačem svijeta sa 4:6, 3:6 nakon sat i pol igre. To je treći Dodigov poraz u isto toliko susreta s Đokovićem. Može li to Međugorcu poslužiti kao utjeha, nadjačao je Srbina u broju asova – 6:4.

Loše je da ni jednom nije došao u priliku da suparniku oduzme servis, dok je Đoković iskoristio dvije od pet prilika za break.¸

Inače, Đoković je nakon meča s Dodigom bogatiji za milijun funta! Naime, prema pravilima ATP toura, svjetski broj jedan ima pravo na 1,2 milijuna funta bonusa ako se natjecao na osam određenih Masters turnira. Taj bonus se smanjuje na milijun funta ako propusti jedan i na nulu ako propusti dva ili više.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije