pobvale

Pilić: Novak je čudo, stiže na vrh

'07.03.2010., Beograd - 1. kolo Svjetske skupine Davis Cupa, Srbija - SAD, Nikola Pilic, Novak Djokovic ,. Photo: HaloPix/Pixsell'
'STR-3725/HaloPix/Pixsell'
05.04.2011.
u 16:35

Nikola Pilić, bivši savjetnik Davis Cupa Srbije, koji je nakon osvajanja "salatare" prošle sezone i otiša s te pozicije, i dalje se divi Novaku Đokoviću.

- Napravio je nešto što je izuzetno teško. Titula u Münchenu je potvrda onoga što je napravio u Indian Walesu. Nadalu nije lako izgubiti međ od velikog rivala, a osvojiti Australian Open, Indian Wales i Miami, pa to je sjajno. To je uspjelo samo nekolici tenisača u posljednjih 50 godina. Novak je tenisko čudo - izjavio je Bilić za srpski Blic.

A onda je prognozirao novog tenisača broj 1.

- Razlika je sve manja, polako se topi. Na Wimbeldonu i US Openu bit će borba. Novak nikad nije bio prvom mjestu.

Ključne riječi

Komentara 2

PE
peugeot
00:39 06.04.2011.

Nikola Pilic veliki gospodin, gospodin \"par excelence\"! Od glave do pete... Procitajte na sajtu \"Slobodne Dalmacije\" u rubrici tenis tekst od Ante Tomica \"Kome na Firulama smeta Nikola Pilic\"? Naime, neki maloumni nacionalista krisom je skinuo sa zida u prostorijama splitskog teniskog kluba na Firulama (osnovanog 1951) Pilicevu sliku koja je na zidu bila okacena zajedno sa ostalim proslavljenim splitskim teniskim musketirima: Franulovicem, Ivanisevicem i Ancicem. Sto se, pak, tice \"Jokera\" ako ga zdravlje i sreca posluze trebao bi biti prvi teniser ATP-a nakon njujorskog GS-a...

MI
miran
08:22 06.04.2011.

Da li je moguce!?!? ... Pa ovaj tekst nema niti jednu jedinu rijec napisanu kako treba. \"Titula u Münchenu, Bilic, ... samo da spomenem neke. Je li covjek pijan, nepismen ili sto?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije