od 21 sat

Plave čeka izazovno gostovanje! Evo gdje večeras gledati Dinamo u borbi za Ligu prvaka

Bodo: Trening GNK Dinamo uoči utakmice s momčadi Bodo/Glimt
Marko Lukunic/PIXSELL
16.08.2022.
u 10:45

Gostovanje je pravi izazov i jer Bodo/Glimt poraz na domaćem terenu nije upisao od srpnja prošle godine, no Dinamo ima razloga za vjerovati u večerašnju pobjedu.

Dinamo i Bodo/Glimt u utorak od 21 sat u norveškom gradu Bodou igraju prvu utakmicu play-offa Lige prvaka. Dinamo je uoči plasmana u play-off prošao bugarski Ludogorec, dok je Bodo/Glimt u dvije utakmice bio bolji od Žalgirisa.

Ekipu Ante Čačića očekuje izazovno gostovanje. Prepreku će predstavljati i sjajni Norvežani koji su se u posljednjih nekoliko kola nazabijali kao da u igraju rukomet ili vaterpolo u najmanju ruku, ali izazov će biti i teren odnosno umjetna trava na dalekom sjeveru. 

Da je na umjetnoj podlozi teže igrati dobro svjedoči i primjer Osijeka koji se nije proslavio na takvoj podlozi u Kazahstanu. Lopta klizi brže i njezinu putanju teže je kontrolirati u odnosu na prirodnu travu na koju su igrači iz ovog podneblja navikli.

Gostovanje je pravi izazov i jer Bodo/Glimt poraz na domaćem terenu nije upisao od srpnja prošle godine, no Dinamo ima razloga za vjerovati u večerašnju pobjedu. 

Momčad s Maksimira dolazi s velikom željom i motivom, ali i s vjetrom u leđima nakon velike subotnje pobjede u derbiju protiv Hajduka (4-1). 

Tako da nogometaši Dinama jučer su otputovali u Norvešku, sa zagrebačkog sunca na ipak ugodnije vrijeme. Ne i neugodno kako se moglo očekivati, 20-ak stupnjeva vrlo je ugodno. Plavi imaju veliko iskustvo, imaju dvije utakmice u kojima mogu kroz ovaj play-off, tu zadnju stepenicu, dohvatiti željenu skupinu Lige prvaka i napuniti maksimirsku blagajnu s više od 20 milijuna eura, a Čačićevi igrači sebi mogu priskrbiti lijepe i zaslužene premije.

No, u mislima nogometaša sada je jedino pobjeda, a u kojem bi sastavu mogli krenuti prema istoj, pročitajte OVDJE.

Utakmica je na rasporedu u 21 sat. Tekstualni prijenos i analize moći ćete pratiti putem portala Večernjeg lista, radijski prijenos bit će na Drugom programu Hrvatskoga radija, a televizijski na kanalu Arena Sport 1.

>> Pogledajte: Postonjski za VL: Ne krivim Caktaša, nisam imao sreće, javio se skoro cijeli HNL

Ključne riječi

Komentara 1

FR
freeshooter
17:32 16.08.2022.

...nadam se da će prijenos opet komentirati onaj dvojac kao protiv Ludogoreca...bili su baš dobri...elokventni, ugodnog glasa, nadasve stručni...pravi primjer vrhunskog profesionalnog prijenosa...za razliku od nekih drugih pojedinaca...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije