razjedinjenje

Prvak u ligi djece od deset godina izbačen u drugu ligu

\'29.08.2011.,Split - Odrzana konferencija za medije NK Hajduka .Hrvoje Males Photo: Tino Juric/PIXSELL\'
Tino Juric/PIXSELL
21.09.2011.
u 11:13

– Splitske privatne škole neće biti zakinute, igrat će i s Hajdukom i sa Splitom – kaže Kosor.

Odluka Izvršnog odbora Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske o prekrajanju lige U-11 izazvala je pravu buru u splitskim privatnim školama nogometa. Iz prve lige u drugu je izbačen lanjski prvak Adriatic, a svoje mjesto pod suncem prve lige nisu našli Pomak, Spinut, HEP, Talent... Dakle, liga dječaka od deset godina – osnovnu ideju o tome koji će klubovi igrati u njoj dali su Hajduk i Split – praktički je razjedinila nogometni Split. Da apsurd bude veći, Adriatic vodi Franko Bogdan, Spinut Goran Milanko, HEP Srđan Mladinić.

– Pa, za koga ćemo mi bivši igrači Hajduka raditi nego za Hajduk. Na ovaj nas se način udaljuje od Hajduka, a to nikome ne treba. Ovo je sramota. Pa, u posljednje tri godine iz mog kluba u Hajduk je otišlo 38 djece – kaže Bogdan, a Milanko je dodao da je Spinut Hajduku dao 45 igrača i pet trenera.

>> Cijeli tekst u tiskanom izdanju Večernjeg lista! <<

Ključne riječi

Komentara 6

JR
J-RASH
11:49 21.09.2011.

Ma opet Mamić i purgerska mašinerija :)

PU
purger58
14:04 21.09.2011.

Pa to je valjda jedini nacin da cigin hajduk bude prvi.Tako bi on htio i izbaciti 15 klubova iz HNL da hajduk bude prvi(i jedini)u ligi!

JO
jolly
11:16 21.09.2011.

Tipična splitska priča.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije