KOŠARKA - SPLIT

Rađa vježbao - Sesar gledao

12.01.2003.
u 00:00

SPLIT - Nema dvojbe da su Dino Rađa i Josip Sesar zacijelo podigli adrenalin izravnim suparnicima Splita CO-a za jednu od tri pozicije u ovogodišnjem prvenstvu Hrvatske koje donose nastup u Goodyear ligi. U pozitivno ozračje uvjerili smo se i sami u dvorani žutih, gdje je Dino Rađa vježbao kao da je na početku karijere.

Nakon vježbanja u teretani pod nadzorom kondicijskog trenera Boška Čavke, Dino je nastavio trening s mnogo mlađim suigračima na parketu.

- Nisam se zapustio, vježbao sam redovito i prije odluke o povratku u matični klub. Neće biti nikakvih problema da dostignem potrebnu fizičku pripremljenost - kazat će Rađa, u ovom trenutku najpopularniji splitski sportaš.

Drugo pojačanje Josip Sesar stigao je u splitsku zračnu luku u popodnevnim satima. U košarkaški hram na Gripama doveo ga je Mladen Starčević, trener Splićana koji je kao pomoćnik Nevena Spahije u Ciboni VIP-u dobro upoznao sve mogućnosti Sesara. Potom je Josip u četiri oka imao razgovor s Ratomirom Tvrdićem, sportskim direktorom kluba, a poslije je trening svojih novih suigrača promatrao u civilu, s tribina.

- Sesar je trebao riješiti neke poslove i pridružit će se vježbanju već od ponedjeljka, kada će biti zajedno s Dinom Rađom predstavljen novinarima koji prate košarkaška zbivanja - izvijestio je Ratomir Tvrdić, sportski direktor.

F. Jelinčić

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije