IGRA ZA 10 000 KUNA

Radoševića nije 'uvalio' menadžer jer ga niti nema

'29.07.2012., Stadion Poljud, Split  - MAXtv 1. HNL, 2. kolo, HNK Hajduk - RNK Split. Josip Radosevic Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL'
Ivana Ivanovic/PIXSELL
25.08.2012.
u 21:18

Luka Modrić svakih sat i pol zarađivat će Radoševićevu mjesečnu plaću. Ali, o tome Radošević neće ni sekunde razmišljati

Javnost je ostala iznenađena kada je Igor Štimac, objavljujući popis igrača za početak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, izgovorio ime Josipa Radoševića.

Jedini debitant na njegovu popisu, klinac od 18 godina, još ima pravo igranja za juniore, odigrao je samo osamnaest utakmica za Hajduk, u profesionalnom nogometu ima nešto više od tisuću odigranih minuta... Tko je sad taj, odakle ga je Štimac izvukao, nizala su se pitanja... Naravno, stiglo je i pitanje tko mu je menadžer? A Radošević nema zastupnika, o njegovoj karijeri brine se obitelj. Nema nikakve pozadinske priče oko Štimčeva poziva, nema menadžera koji bi ga progurao. Jednostavno, Radošević u reprezentaciji, to je priča s filmskim elementima.

– Zujo (tako ga svi zovu u Hajduku, pa i trener Krstičević, nap.a.) iza sebe ima veliki rad, entuzijazam kakav se rijetko viđa i samo preko toga se uzdigao. Ali, on vam je ostao čvrsto na zemlji, kod njega ne očekujem nekakve padove zbog poziva u reprezentaciju. Njegova glava je prava, a on je primjer da se i u mlađim dobnim uzrastima može napraviti uspjeh – kaže Hajdukov trener Mišo Krstičević.

Dečko iz Dugopolja prije šest mjeseci trčao je po kazni na Marjanu, nije želio prihvatiti Hajdukov podcjenjivački ugovor, a kada je na klupu stigao Mišo Krstičević, sve je sredio. Još prije, krajem prošle godine, primijetio ga je tadašnji trener bijelih Krasimir Balakov i dao mu prigodu u dvije utakmice.

Za Hajduk igra za 10 tisuća kuna mjesečno, bude li u momčadi, zaradit će i dva, tri puta više novca. Primjerice, Luka Modrić, kada potpiše ugovor s Realom, svakih sat i pol zarađivat će Radoševićevu mjesečnu plaću. Ali, o tome Radošević neće ni sekunde promisliti. On zna svoj put, trening i vjera u Boga njegov su životni moto. Sve drugo je sa strane.

>> Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u nedjelju <<

Ključne riječi

Komentara 14

VO
vojvo
22:19 25.08.2012.

miki rapaic nitko nije ljut što se nije pozvao Samira nego si ti flustriran sa maksimirom jadniče

JA
JackRussell
22:30 25.08.2012.

Mali balavac odigrao tri dobre utakmice protiv Istre, Zagreba i Širokog i odmah je dobio poziv za reprezentaciju, Sammir je najbolji igrač HNL-a posljednjih pet godina, isto toliko godina ima iskustva igranja u eurokupovima, a da ne spominjem da je bolji igrač od 90 posto hrvatskih igrača na veznoj poziciji, no ovi mutikaše to odbijaju vidjeti. Smiješni tovari, uništit će hrvatski nogomet do kraja.

Avatar maximus69
maximus69
21:59 25.08.2012.

Samo ti igraj Josipe kao što si i dosad...Ovi što laju (ljuti što nije pozvan pijanac iz Maksimirske), neka samo gledaju i zavide. Ne žele vidjeti koje si čudo od igrača...Svaka čast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije