1:1 S VARAŽDINOM

Rijeka upisala još jedan remi, sada je na šest bodova iza Hajduka

Rijeka: Rijeka i Varaždin susreli se u 11 kolu SuperSport HNL-a
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/8
26.10.2024.
u 20:31

Rijeka je tako četvrti put zaredom remizirala u prvenstvu te iako je još uvijek neporažena sada za vodećim Hajdukom zaostaje velikih šest bodova. Ispred drugog Dinama Rijeka ima bod, ali i utakmicu više. Varaždin je četvrti sa 16 bodova.

U susretu 11. kola HNL-a Rijeka i Varaždin su igrali 1-1 (1-1). Domaći su poveli golom Nike Galešića (14), a poravnao je Michele Šego (31-11m).

Do prednosti je Rijeka stigla prvenstveno zahvaljujući požrtvovnosti Fruka koji je klizećim startom osvojio loptu na sredini igrališta, potom uposlio Pašalića te otrčao sve do gol-aut linije gdje mu je Pašalić uzvratio dodavanjem, a onda je Fruk odlično vidio dotrčavanje kapetana Galešića i povratnom mu loptom sve namjestio za snažan udarac u bliži kut.

No, Varaždin je vrlo brzo uspio poravnati, raspoloženi Šego je nizom driblinga stigao u kazneni prostor domaćin gdje je njegov udarac rukom zaustavio Petrović te je sudac Dadić pokazao na bijelu točku. Siguran izvođač bio je upravo Šego.

U nastavku utakmice Rijeka je bezuspješno pokušavala slomiti čvrst blok gostiju, a najbliže pogotku domaći su bili u 81. minuti kada je Smolčić uspio glavom zahvatiti loptu u povoljnoj poziciji, ali njegov šut s tri metra prohujao je pored vratnice.

Rijeka je tako četvrti put zaredom remizirala u prvenstvu te iako je još uvijek neporažena sada za vodećim Hajdukom zaostaje velikih šest bodova. Ispred drugog Dinama Rijeka ima bod, ali i utakmicu više. Varaždin je četvrti sa 16 bodova.

Standings provided by Sofascore
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije