Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽALIT ĆEMO

Sada je jasno kakvu smo šansu propustili na Euru. Hrvatska je imala najlakši put do finala ikada

Leipzig: U posljednjem trećem kolu skupine B na EURU hrvatska nogometna reprezentacija je odigrala 1-1 protiv Italije
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/6
26.06.2024.
u 16:55

Pad Francuske na drugu poziciju donio je težak ždrijeb u drugom dijelu natjecanja. Sada se u njemu nalaze četiri velika favorita – Portugal, Njemačka, Francuska i Španjolska.

Hrvatska nogometna reprezentacija definitivno ima za čime žaliti na ovogodišnjem Euru u Njemačkoj. Vatreni su imali svoje u svojim rukama, drugo mjesto skupine i prolazak u osminu finala, a onda su na nevjerojatan način ostali bez ičega i oprostili se od europske smotre. Rezultati i rasplet jučer odigranih skupina pokazali su da smo imali možda i najlakši put do nekog finala u povijesti. 

GALERIJA Vatreni se vratili iz Njemačke

Leipzig: U posljednjem trećem kolu skupine B na EURU hrvatska nogometna reprezentacija je odigrala 1-1 protiv Italije
1/11

Pomalo ludim završetkom skupine D, pobjedom Austrije nad Nizozemskom te remijem Francuske i Poljske, Austrija je senzacionalno osvojila prvo mjesto skupine. Favoriti Francuzi idu dalje kao drugi, a Nizozemci su iznenađujuće treći. Pad Francuske na drugu poziciju donio je težak ždrijeb u drugom dijelu natjecanja. Sada se u njemu nalaze četiri velika favorita – Portugal, Njemačka, Francuska i Španjolska.

VEZANI ČLANCI:

Da je Hrvatska sačuvala vodstvo protiv Italije, prošla bi u nokaut-fazu i to tako da bi sve do lova na finale izbjegla sve navedene favorite. Nalazili bi se u desnom dijelu ždrijeba na priloženoj grafici, koji je daleko lakši od lijevog. Tamo bi kao protivnike imali Švicarsku te pobjednika ogleda Engleske i Nizozemske, što su svakako lakši suparnici od velikih favorita. 

 

 

Komentara 17

Avatar Retro
Retro
17:05 26.06.2024.

Malo morgen. Koga ova Hrvatska može dobiti? Koga? Da smo trebali dobiti Dansku ili Sloveniju opet bi plakali na kraju.

BP
Besposlen pop
17:03 26.06.2024.

Hvala Zlatko!

VA
Varosanin
18:47 26.06.2024.

Ma prestani lupetati! Sve te ekipe koje su prosle na toj "lakoj" strani su BOLJE od Albanije a mi nji nismo uspjeli pobjediti i zato bolje SUTITI!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije