NAKON PRVE POBJEDE

Soldo: Sada možemo raditi u miru

Zvonimir Soldo
Reuters
21.09.2009.
u 14:02

Zvonimiru Soldi vratio se osmijeh na lice, piše njemački Bild. Hrvatski trener na klupi nogometaša Kölna u subotu je ostvario prvu pobjedu u Bundesligi i tako barem nakratko utišao kritike.

Njemački dnevnik piše kako je Soldo do pobjede spasa došao u svojoj “domaćoj utakmici”, aludirajući na to da je prva tri boda osvojio u Stuttgartu, protiv kluba u kojem je igrao deset godina.

“Smijao se kad je došao na stadion, ali bio je to oprezan osmijeh. Pogledao je stadion, zagrlio se sa suparničkim trenerom i prijateljem Markusom Babbelom, a navijači su ga toplo pozdravili”, piše Bild i dodaje Soldinu izjavu:

- Unatoč tome, bio sam nervozan.

Devedeset minuta kasnije hrvatski se trener ponovno smijao, ovaj put bez nervoze budući da je njegova momčad slavila sa 2-0.

- U Stuttgartu se uvijek osjećam posebno dobro. Razmišljao sam dan ranije što ću reći nakon utakmice, ali sam shvatio da je bolje da ne razmišljam o tome - rekao je Soldo nakon utakmice, a i dan kasnije je bio dobro raspoložen.

- Radost i dalje traje. Bio sam rano u krevetu i spavao sam dobro. Pobjeda je donijela veliko olakšanje. Sada možemo raditi u miru. To je bila pobjeda momčadi, dobro je da dečki osjete iskustvo uspjeha.

A da je i igračima drago što im trener više nije meta kritika, svjedoče i riječi mladog braniča Christiana Schorcha.

- Čudesno je kako se Soldo posljednjih dana uspijevao nositi s pritiskom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije