Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIGLA SE PRAŠINA

Srbi poludjeli nakon Jeličićevih riječi o njihovoj reprezentaciji: 'Brutalno nas vrijeđa, sramota!'

Zagreb: Prezentacija dvaju velikih sportskih događaja koje će pratiti HRT
Zeljko Hladika/PIXSELL
14.06.2024.
u 09:41

U četvrtak je emitirana uvodna emisija za Euro, a Jeličić je svojom izjavom o srpskoj nogometnoj reprezentaciji izazvao bijes srpskih medija.

Bivši nogometaš Joško Jeličić jedan je od HRT-ovih stručnih komentatora za ovogodišnje Europsko prvenstvo, koje počinje danas od 21 sat utakmicom između domaćina Njemačke i Škotske. U četvrtak je emitirana uvodna emisija za Euro, a Jeličić je svojom izjavom o srpskoj nogometnoj reprezentaciji izazvao bijes srpskih medija.

GALERIJA Otkrivene su plaće izbornika na Euru

Zagreb: Prezentacija dvaju velikih sportskih događaja koje će pratiti HRT
1/24

– Što se tiče Srba, i to u smislu ega i njihovih unutrašnjih problema, meni je drago što su oni na turniru jer neće biti dosadno. Pogotovo ako u prvoj utakmici, što je očekivano, izgube. Nadam se da se neće raspasti, onda će biti puno materijala, već dugo nismo vidjeli tko je s kim, tko koga i tako – rekao je Jeličić te ustvrdio da mu je drago što će Srbija biti na Euro jer neće biti dosadno.

VEZANI ČLANCI:

Susjedski mediji njegove izjave ocijenili su sramotnima. Tako je srpski Kurir objavio: "Sramota na hrvatskoj televiziji! Nogometaši Srbije i Piksi brutalno su izvrijeđani. Ima li ovaj čovjek imalo obraza i srama?!", dok se Blic pita je li Jeličić dobio ulogu "zločestog dečka" na HRT-u.

– Srbija? Tu se ne zna tko je koga! Hrvat brutalno napao Piksija: Vidjeli ste, on psuje igrače – piše Mondo.

 

Komentara 24

ME
MediciKM
09:55 14.06.2024.

Hahhaha, inače ne volim ovakvo junačenje uoči bilo kojeg natjecanja i omalvažavanje bilo kojeg protivnika. Ali kada j eonaj neki bivši nogometaš iz Srbije rekao da ne voli Hrvate onda je to Srbima bilo OK. A naši mediji su to samo omaškom prenijeli što je ok jer se sa takvima uopće ne trebamo baviti.

Avatar pendreck
pendreck
10:19 14.06.2024.

Cudan narod... vole svijet lazi, a mrze istinu...

Avatar CroViper
CroViper
09:54 14.06.2024.

Nitko ne voli čuti istinu. A Srbi pogotovo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije