Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO OBJAŠNJENJE

Srbi za neuspjeh na Euru okrivili avion hrvatske kompanije: 'Vučić je bio očajan, to je sramota'

Instagram screenshot
26.06.2024.
u 17:20

Brnabić je u tokom gostovanja na TV Happy ispričala zanimljivu priču, a prema njoj to je uvelike utjecalo na neuspjeh nogometaše Srbije.

Nogometaši Srbije su sinoć remijem sa Danskom završili nastup na Euru u Njemačkoj, a predsjednica Skupštine Srbije Ana Brnabić je dio krivice za neuspjeh pronašla u - hrvatskom avionu. Brnabić je u tokom gostovanja na TV Happy ispričala zanimljivu priču, a prema njoj to je uvelike utjecalo na neuspjeh nogometaše Srbije. Naime, nogometaši Srbije na Euro su otputovali zrakoplovom hrvatske aviokompanije.

GALERIJA Vatreni se vratili iz Njemačke

1/11

- To je bila tajna, ja mogu samo da pretpostavljam, da ne bi uznemiravali našu reprezentaciju koja ide tamo i bori se za Srbiju, ali to je točno, to je istinita priča. Vučić je, rekla bih, bio očajan zbog toga izuzetno. Da je sramota, sramota je - rekla je Brnabić i dodala da je Aleksandar Vučić to saznao tek kada je došao pozdraviti se s reprezentativcima uoči puta u Njemačku.

VEZANI ČLANCI:

- Ja očekujem da se odgovorni identificiraju i da se utvrdi zbog čega se to dogodilo. Mi imamo našu Air Serbiju, uvijek svi putujemo Air Serbijom, predsjednik Vučić tako putuje i na duga putovanja, kao na primjer u Kinu. Također, kada sleti avion, vidi se Air Serbia, to je naš ponos. Zašto se to dogodilo ne znam, ali znam da se dogodilo i da se o tome nije govorilo da opet ne bi prebacivali temu podrške našoj reprezentaciji i mislim da je to bila ispravna odluka - navela je Brnabić.

Komentara 6

Avatar Idler 3
Idler 3
18:23 26.06.2024.

Ništ tu ni sporno...ak letiš vu Kinu il Rusiju onda Air Serbija....a ak letiš na Zapad onda 🇭🇷

Avatar majkuvam
majkuvam
18:20 26.06.2024.

Neka se pitaju jel će im Stojković biti doživotni izbornik.

Avatar Looney Tunes
Looney Tunes
18:24 26.06.2024.

Ahahaha 😂 a molili ste nas da letite Croatiom, sa kockicama, da se bar malo "ogrebete" o taj osjećaj 😉

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije