OSVOJILI SREBRO

Srebrni vaterpolisti i olimpijci imat će doček u Zagrebu! Evo gdje i kada ih možete pozdraviti

Pariz: Hrvatski vaterpolisti srebrni
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/20
12.08.2024.
u 17:08

Grad Zagreb je sukladno željama olimpijaca, u suradnji s Hrvatskim olimpijskim odborom i Vladom Republike Hrvatske, pripremio svečani doček ispred zgrade Zračne luke dr. Franjo Tuđman,

Hrvatski olimpijci koji su za vikend nastupali na Olimpijskim igrama u Parizu večeras slijeću u zagrebačku zračnu luku, predvođeni hrvatskom vaterpolskom reprezentacijom i taekwondoašicom Lenom Stojković. Grad Zagreb je sukladno željama olimpijaca, u suradnji s Hrvatskim olimpijskim odborom i Vladom Republike Hrvatske, pripremio svečani doček ispred zgrade Zračne luke dr. Franjo Tuđman, budući da većina sportaša poradi svojih klupskih obveza i sezone koja uskoro počinje, već večeras nastavlja put prema svojim gradovima.

GALERIJA Hrvatski vaterpolist postao pravi hit u Parizu! Pogledajte kako Milanović izgleda uz našeg diva

Pariz: Hrvatski vaterpolisti srebrni
1/12

Program započinje u 20 sati, uz nastup „Zaprešić Boysa”. Pozivamo sve navijače da večeras dođu u Zračnu luku dočekati naše srebrne olimpijske Barakude, brončanu Lenu i ostale olimpijce. Olimpijke i olimpijce će dočekati i gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević, zamjenik gradonačelnika Luka Korlaet, potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, državni tajnik u ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, povjerenik predsjednika RH za sport Tomislav Paškvalin te izaslanica predsjednika Hrvatskoga sabora Danijela Blažanović, saborska zastupnica.

Za navijače će biti osigurano besplatno parkiranje od 18:00 sati na B2B parkiralištu Zračne luke (karta u prilogu). Napominjemo i da je u zoni Zračne luke iz sigurnosnih razloga zabranjeno korištenje pirotehničkih sredstava, te baklje ispred zgrade Zračne luke nisu dopuštene.

Komentara 3

LA
LaleLaci
19:37 12.08.2024.

Prvo svečani doček za nekoliko osvajača medalja i par ostalih olimpijaca što je bio potpuni promašaj: igre još traju, neki se još bore, a neki olimpijci se vratili bez ikakve pompe iako su SVI OLIMPIJCI zaslužili svečani doček po povratku u zemlju koju su s ponosom predstavljali. Sada doček na aerodromu: Debakl zajamčen!

Avatar Jopa
Jopa
18:21 12.08.2024.

Možemosi ne da ne znaju organizirati neki doček, obi namjerno razvodnjavaju takve događaje kao što su ljevičari pokušali razvodniti Dan državnosti onom zamjenom datuma... Znaju oni dobro kako nešto relativizirati, umanjiti, razvodniti..

DU
Deleted user
17:15 12.08.2024.

Pošto to organizira Tomašević ja neću doći

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije