Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI PRITISAK

Sudac koji je razljutio Hrvate se potpuno povukao iz javnosti! Nakon izbacivanja s Eura napravio nešto neočekivano

Euro 2024 - Croatia v Italy
Foto: Annegret Hilse/REUTERS
1/5
29.06.2024.
u 19:07

Brojni su razočarani navijači otišli potražiti suca na društvenim mrežama. Tamo su ga zasuli poruka nakon čega je sudac profil stavio profil na "privatni" način rada i onemogućio dolazne poruke. Nakon toga odlučio se na još drastičniji korak

Hrvatska nogometna reprezentacija nije imala sreće na ovogodišnjem Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Upravo suprotno, imala je podosta nesreće, a konačnu presudu aspiracijama vatrenih donio je izjednačujući gol Mattije Zaccagnija u 98. minuti susreta s Italijom (1:1). Uz poraz od Španjolske (3:0) i remi protiv Albanije (2:2), Hrvatska je kao treća ispala iz natjecanja po završetku grupne faze.

Velike zamjerke upućene su i Dannyju Makkelieju koji je na kraju regularnih 90 minuta utakmice trećega kola grupne faze dosudio čak osam minuta nadoknade. Tako velika nadoknada naljutila je hrvatske navijače i igrače na terenu. Žustro je reagirao kapetan Luka Modrić čiji je gol u 55. minuti doveo vatrene u vodstvo i na prag prolaska skupine.

GALERIJA Pogledajte koje su poznate osobe došle podržati vatrene u Leipzigu

Euro 2024 - Croatia v Italy
1/26

Dakako, zamjerki je bio i nakon što je VAR snimke očitog igranja rukom od strane Davidea Frattesija morao osobno gledati. Brojni su razočarani navijači otišli potražiti suca na društvenim mrežama. Tamo su ga zasuli poruka nakon čega je sudac profil stavio profil na "privatni" način rada i onemogućio dolazne poruke. Naposljetku je pak odlučio potpuno izbrisati profil na Instagramu.

Po završetku grupne faze odlučeno je da Nizozemac više neće suditi na Euru. Šef Uefinih sudaca, Talijan Roberto Rosetti, rekao je kako je to 'savršena VAR intervencija. ali više vole da suci samostalno vide određene situacije na terenu kada imaju odličnu poziciju' prenosi Corriere dello Sport i tvrdi da je to razlog Makkeliejevog kraja na Euru, a ne sudačka nadoknada od osam minuta kako se prije govorilo.

VIDEO Golema rupa progutala nogometno igralište: 'Izgleda kao da je eksplodirala bomba'

Komentara 5

AL
alkemičar
20:48 29.06.2024.

Bolje da taj vise nikad u svom zivotu ni ne pomisli suditi i da se sakrije u misju rupu nakon gnjusarije koju je izveo na ovom ep. Sad mu je valjda postalo jasno koliko je popularan i koliko ga ljudi stvarno vole.

Avatar ljutapizza
ljutapizza
19:59 29.06.2024.

Gdje se povukao? U Italiju. All inclusive..

Avatar loka
loka
19:59 29.06.2024.

Sada preko EU suda trebamo tražiti hrpu € odštete❗️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije