POGLEDAJTE GALERIJU

U Poznanju o hrvatskim navijačima brine 16 naših policajaca

Navijači stigli (1)
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/36
09.06.2012.
u 18:00

Hrvatska sutra u Poznanju igra prvu utakmicu na Europskom prvenstvu

Tiho je, diskretno gledajući je li sve u redu, ispred hotela u kojem su naši reprezentativci u Poznanju prošla policijska patrola. Ništa čudno za Poljsku, policije ima na svakom koraku.

Ali, njih četvorica imali su različite uniforme, dvojica su Poljaci, a ova druga dva "plavca" su nam bila poznata s znakovljima MUP-a Hrvatske. Naravno, dvojac je naš, iz Hrvatske, jedan je iz Policijske uprave Splitsko-dalmatinske, drugi iz PU Zagrebačke.

– Pružamo međunarodnu policijsku pomoć u vezi navijača. I u vezi onih problematičnih, ali i onih koji to nisu – govore nam policajci.

Ukupno je u Poznanju smješteno šesnaest naših policijaca, kao i u domovini podijelili su se na kvartove. Zagrebačko-splitski dvojac brine o kvartu u kojem je hotel City Park Residnece.

– Što se tiče naših navijača nije bilo nikakvih problema. Nisu naše utakmice rizične, ne strahujem od bilo kakvih nereda. Istina, vidjet ćemo kad dođu svi naši navijači, bit će ih puno uoči utakmice. Za sada ima puno više Iraca – reče nam hrvatska ophodnja i ode dalje u obilazak.

Navijači pomalo stižu, Biliću došla djevojka

Irski navijači u velikom su broju već stigli u Poznanj, a čim su ugledali naše reprezentativce poželjeli su s njima razgovarati i fotografirati se...

Hrvatski navijači stigli su Poljsku, njihov dolazak u najvećem broju očekuje se navečer, odnosno sutra ujutro. Naši nogometaši danas će imati priliku družiti se sa svojim suprugama i djevojka, a to je iskoristio i Slaven Bilić kojem je došla djevojka Ivana.

Predvečer će reprezentativci odraditi trening na stadionu na kojem će sutra odigrati utakmicu.

Komentara 9

OB
-obrisani-
15:43 09.06.2012.

15:03.... Bit ce nas koliko bude,opet nismo sami .... Sa nama ce vjerojatno bit i Poljaci na tribinama...Ipak je Poljska udljenija od Austrije.... Uostalom vjerujem da ce nas biti vise nego sto neki misle...

BO
boston
18:43 09.06.2012.

Samo nek nas ima vise od "regionalnih"....

CR
crofresh
15:03 09.06.2012.

bit ce nas manje nego iraca :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije