Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON EURA

Uefa planira nove kazne za Hrvatsku i Albaniju! Moguće i one najrigoroznije

Hamburg: Poruka albnaskih navijača na susretu Hrvatske i Albanije u 2. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
Foto: Luka stanzl/PIXSELL
1/3
24.06.2024.
u 15:07

za utakmice tijekom Eura u kojima sudjeluju Hrvatska i Albanija delegati su informirani da zaustave ili možda čak i trajno prekinu meč ako se na Euru nešto slično ponovi

Uoči zadnjih utakmica skupine B, Hrvatska i Albanija su pod ozbiljnim nadzorom Uefe. Nakon nemilih scena koje su navijači prouzrokovali na utakmici Hrvatske i Albanije u Hamburgu, reprezentacije su financijski kažnjene, piše T-portal.

 

Da, financijski su kažnjene, ali to je tek početak jer ostatak kazne (ako ga bude) Uefa namjerava izreći nakon Eura, a za utakmice tijekom Eura u kojima sudjeluju Hrvatska i Albanija delegati su informirani da zaustave ili možda čak i trajno prekinu meč ako se na Euru nešto slično ponovi.

GALERIJA 'Janje ispred paste', divovska zastava i ludnica uz harmoniku: Hrvati rade genijalnu atmosferu u Leipzigu
Hamburg: Poruka albnaskih navijača na susretu Hrvatske i Albanije u 2. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
1/71

Hrvatsku u zadnjem kolu očekuje susret s Italijom, 24. lipnja s početkom u 21 sat, dok Albanija igra protiv Španjolske u istom terminu. Što se tiče potencijalnih kazni koje će biti izrečene nakon Eura, moguće je igranje pred praznim tribinama ili nemogućnost odlazaka navijača na gostujuće utakmice. 

Podsjetimo, Hrvatska je trenutačno posljednja u grupi s jednim bodom i lošijom gol-razlikom od Albanije. Italija je druga s tri boda, a Španjolska je u drugome kolu osigurala prvo mjesto te večeras igra rasterećena. U osminu finala prolaze dvije najbolje momčadi iz svake skupine i četiri najuspješnije trećeplasirane momčadi.

VIDEO Navijači pjevaju u Leipzigu

 

Komentara 10

GL
Glagoljica
16:26 24.06.2024.

Jednostavno pronaci osobe zbog kojih stizu kazne - neovisno o visini kazne - te od njih, nakon presude, izvuci svekoliku financijsku stetu!

MA
MarkoFind
00:36 26.06.2024.

Mi smo sami sebe kaznili sa igrom.....

Avatar Retro
Retro
16:23 24.06.2024.

Meni je to u redu. Ali treba kazniti delikvente s imenom i prezimenom, a ne da HNS plaća zbog tamo nekih osoba smanjenih intelektualnih kapaciteta, u crnoj odjeći, koji pozivaju na nasilje i mržnju prema drugim grupama i pojedincima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije