PRIJATELJSKI SUSRET

Utakmica Istre i Kopra prekinuta jer su Slovenci napustili travnjak

Istra
Foto: Printscreen Youtube
01.02.2014.
u 21:00

Koper imao vodstvo 1:0 kada je sudac Mateo Čalić pokazao na bijelu točku poslije evidentnog starta na Iliću. No, slovenski su igrači opkolili suca i žestoko prosvjedovali.

Prijateljska utakmica Istre i Kopra u Medulinu prekinuta je u 86. minuti nakon što su Slovenci napustili teren zbog kaznenog udarca.

Koper imao vodstvo 1:0 kada je sudac Mateo Čalić pokazao na bijelu točku poslije evidentnog starta na Iliću. No, slovenski su igrači opkolili suca i žestoko prosvjedovali nakon čega su s klupe dobili znak da napuste travnjak. Nakon što su to učinili, sucu nije bilo druge nego odsvirati kraj susreta.

100-njak gledatelja na utakmici zvižducima je ispratilo gostujuće igrače.

>> Istra započela s pripremama: Pamić na prvom treningu imao 33 igrača

Komentara 4

MI
Mingan
21:32 01.02.2014.

Evo slovenskih vitezova ! ha ha

LI
list68
08:42 02.02.2014.

Utakmicu nisam gledao pa ne znam da li je bio penal, ali znam da bi se u "HNL", trebalo tako postupati. Mogli bi kaznit jedan klub, ali kada bi to činili svi kada im se neobjektivno sudi, ne bi suci mogli tako očito suditi u korist "povlaštenog kluba".

KU
kumpare
21:34 01.02.2014.

Istrijani su vikali Istra Republika a Janezi se uplašili i pobijegli...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije