Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠVICARSKA - NJEMAČKA 1:1

Švicarska i Njemačka remizirali, Mađarska u 100. minuti svladala Škotsku

Euro 2024 - Switzerland v Germany
Foto: BERNADETT SZABO/REUTERS
1/3
23.06.2024.
u 20:21

Švicarska i Njemačka remizirali su 1-1, a Mađarska je u zadnjim sekundama golom Csobotha pobijedila Škotsku u utakmici koju je obilježila teška ozljeda Varge nakon žestokog sudara sa suparnikom

Njemačka je pogotkom u sučevom dodatku izvukla remi 1-1 protiv Švicarske te tako osvojila prvo mjesto u skupini A i zajedno sa Švicarskom ide u osminu finala, dok je Mađarska zadržala izglede za plasman dalje pobjedom 1-0 protiv Škotske koja je eliminirana.   

Vodstvo Švicarskoj donio je Dan Ndoye pogotkom u 28. minuti, a konačnih 1-1 postavio je Niclas Fuellkrug u 92. minuti.

Pobjedu Mađarskoj protiv Škotske u Stuttgartu u desetoj minuti sučevog dodatka donio je Kevin Csooth. 

Ako u ponedjeljak pobijedi Italiju i osvoji drugo mjesto u skupini B, hrvatska reprezentacija će u osmini finala igrati protiv Švicarske. Ta je utakmica na rasporedu u subotu, 29. lipnja, na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

Ključne riječi

Komentara 4

DI
Dingač
23:32 23.06.2024.

Škoti imaju jedan bod i ispadaju. Srbija 1 bod. Hrvatska 1 bod. Poljska nula bodova. Češka i Gruzija 1 bod. Znači, ako osvojimo 2 boda sigurno idemo dalje, a ako osvojimo 4 boda drugi smo. Pobijedit ćemo Italiju, to je sigurno. Sad naši nemaju više što čekati. Idemo, Hrvatska, u novu pobjedu. Svi kiksaju ponekad. Vidjeli ste Nijemce - kad su pod pritiskom, ništa im ne ide.

DU
Deleted user
23:22 23.06.2024.

Dva boda ahahaha...la chate mi cantare...

AN
Antonio1952
23:02 23.06.2024.

Gdje je sad prolazak sa dva boda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije