Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'BIT ĆE OPERIRAN'

Varga je nakon stravičnog sudara nepomično ležao, poznato u kakvom je stanju: 'Za njega je prvenstvo gotovo'

Euro 2024 - Scotland v Hungary
Foto: Lee Smith/REUTERS
1/8
Autori: Hina, Večernji.hr
24.06.2024.
u 08:13

Izbijajući loptu, škotski vratar laktom je doslovno nokautirao Vargu, koji je uz to vrlo nezgodno pao i nepomičan ostao ležati  na travnjaku. Srećom, stanje mu je sada stabilno.

Barnabas Varga (29) je stabilno, službeno je obznanio Mađarski nogometni savez te dodao kako se njihov reprezentativni napadač nalazi u bolnici u Stuttgartu. U 70. minuti dogodio se žestoki duel škotskog vratara Angusa Gunna i mađarskog napadača Varge.

Izbijajući loptu, škotski vratar laktom je doslovno nokautirao Vargu, koji je uz to vrlo nezgodno pao i nepomičan ostao ležati  na travnjaku. Suigrači i liječnici odmah su priskočili mađarskom reprezentativcu u pomoć. Nakon nekoliko minuta Varga je na nosilima iznesen s travnjaka okružen zavjesama te je bilo poznato da je odmah odvezen u obližnju bolnicu.

"Varga je stabilno. Nalazi se u bolnici te ćemo i dalje obavještavati o njegovu stanju", obznanio je Mađarski nogometni savez, kao i brojni europski mediji. Izbornik Marco Rossi naknadno je otkrio više detalja: "Varga nije u opasnosti da umre, stabilno je i bit će operiran. Očito je, ako mi nastavimo igrati na Euru, da on više neće biti dio momčadi." 

Inače, što se tiče same utakmice Škotske i Mađarske, završila je pobjedom Mađara 1:0, i to pogotkom u 100. minuti, kada je zabio Csoboth. Upravo taj pogodak mogao bi biti dovoljan Mađarima na putu prema osmini finala.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Pogledajte težak sudar glavama na Euru. Nesretni Mađar je na nosilima napustio teren

Euro 2024 - Scotland v Hungary
1/7

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije