Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON TEŠKOG PORAZA

Vatreni na udaru kritika! Od nezamjenjivog postao najslabija karika: 'Svakim danom više kasni'

Hrvatski nogometni reprezentativci na treningu u Neuruppinu
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
18.06.2024.
u 23:00

"Prije je kasnio pet centimetara, sad kasni 20 centimetara. Stalno je na rubu žutog kartona", rekao je Tomislav Ivković u svome osvrtu na igru hrvatskih reprezentativaca

Hrvatska nogometna reprezentacija će u srijedu igrati utakmicu drugoga kola grupne faze Europskog prvenstva protiv momčadi Albanije. Susret je na rasporedu od 15 sati, a igra se na Volksparkstadionu u Hamburgu. Hrvatskoj je pobjeda u susretu izrazito važna ukoliko želi zadržati dobre izglede za plasman u osminu finala. Čak i prije početka natjecanja, sve su momčadi u skupini B znale da će bodovi protiv Albanije biti vrlo važni, no porazom od Španjolske (3:0) za vatrene su postali imperativ.

Dakako, bodovi su vrlo važni i za Albaniju koja je izgubila od Italije (2:1). Ipak, pokazali su srčanost, čvrstu igru i neumornu volju. Bivši reprezentativac Mirel Josa je pričao o nadolazećoj utakmici s Hrvatskom. Pričao je o prednostima i slabim točkama obje momčadi. Kao slabu točku Albanaca istaknuo je napadača Armanda Broju pa se osvrnuo na vatrene. "Veznjak je slaba točka Hrvatske, Marcelo Brozović", rekao je Josa za News24.

GALERIJA Ovako su izgledali mali vatreni prije nego su postali slavni. Neke od njih nećete prepoznati

Hrvatski nogometni reprezentativci na treningu u Neuruppinu
1/21

Hrvatskog reprezentativca koji igra za saudijski Al-Nassr istaknuo je i Tomislav Ivković za HRT. "Gledam jučer Kantea, on igra u istoj ligi kao što igra Brozović. Brozović je bio moj igrač. Ja sam uvijek iskren i otvoren, jedina razlika u ovom trenutku između Brozovića i Kantea je ta što se Kante za ovo Europsko prvenstvo spremao kao da mu je zadnje u životu, a Broz nije postupio na taj način", rekao je.

"Rekao sam da ćemo vidjeti kakav je Brozović kad krenu utakmice. Svaka prijateljska je za njega trebala biti kao da je prvenstvo Europe. Na njima se vidjelo da kasni, svakim danom kako igra u Saudijskoj Arabiji sve više kasni. Prije je kasnio pet centimetara, sad kasni 20 centimetara. Stalno je na rubu žutog kartona", zaključuje Ivković.

VIDEO 'Petković nije trebao pucati penal! To ću ja riješiti, neke stvari u reprezentaciji moraju se poštovati'

Komentara 6

Avatar kozorog
kozorog
07:01 19.06.2024.

baš me zanima hoće li nam produktivnost, bdp, porasti nakon današnje utakmice. u jednom japanu nakon poraza se ništa ne dogodi, nastave sa životima kao da ničeg nije ni bilo. i kad nešto osvoje, za dan dva opet stari ritam. kod nas mediji budu razvlačili ovo mjesecima. dalić je lijepo rekao, u 58 godina englezi jednu medalju, mi 3 u par godina, i ništa ne valjamo, a oni su zlatni. u čemu je problem?

BI
billynik
00:21 19.06.2024.

Isti ti stručnjaci su tvrdili poslije utakmice s Portugalom da je Brozović bio odličan i da taktika gdje se on spušta po loptu odlično funkcionira, e protiv Španjolaca nije funkcioniralo ništa pa ni to.

BP
Besposlen pop
00:37 19.06.2024.

Ovaj naš nazovi stručnjak ni u tri tjedna priprema nije dokučio da je Brozovic totalno izvan forme

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije