Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NALJUTIO SE

VIDEO Modrić je potpuno poludio na pitanje novinara i odjurio iz mix zone. Evo što ga je naživciralo

Foto: screenshot X
1/7
20.06.2024.
u 07:04

Modrić je odgovorao na pitanja hrvatskim novinarima, no nakon pitanja jednog novinara na španjolskom jeziku naljutio se i odjednom otišao iz mix zone.

Hrvatska nogometna reprezentacija značajno si je otežala put do nokaut-faze europskog prvenstva nakon što je u posljednjim trenucima ogleda protiv Albanije primila gol za konačnih 2:2., što je svakako šokiralo sve navijače, naravno i reprezentativce na čelu s izbornikom Zlatkom Dalićem.

– U prvom poluvremenu nismo bili pravi, opušteno smo ušli u utakmicu i onda je bilo teško igrati. U drugom poluvremenu napravili smo promjene i to je bilo dobro do zadnjih pet do 10 minuta, ne znam zašto smo se povukli i dopustili da nam iz nereda stvore nekoliko prilika i zabiju gol – rekao je Luka Modrić u prvoj reakciji.

GALERIJA Hrvatska remizirala protiv Albanije

1/13

Kapetan vatrenih dodao je kako drugo poluvrijeme protiv Albanaca treba biti putokaz za ostatak turnira, posebno za okršaj s Talijanima. Modrić je odgovarao na pitanja hrvatskim novinarima, no nakon pitanja jednog novinara na španjolskom jeziku naljutio se i odjednom otišao iz mix-zone.

VEZANI ČLANCI:

Na pitanje na španjolskom odgovorio je na hrvatskom: "A daj, ajmo ća." Zahvalio se novinarima na pitanjima i ljutito otišao. Madrid Xtra, društveni profil navijača kraljeva na platformi X koji broji 1.4 milijuna pratitelja, otkrio je razlog Modrićeva odlaska...

Novinar je pitao Modrića hoće li odlučujuću utakmicu Hrvatske igrati mlađi ili stariji... Video koji se munjevitom brzinom proširio društvenim mrežama možete pogledati OVDJE

Standings provided by Sofascore

Komentara 31

MA
Mariooo
07:53 20.06.2024.

Neznam otkad se u Hrvatskoj kaže "Italijanima". Valjda "Talijanima".

MA
maxymus3
09:36 20.06.2024.

Ljudi, reprezentacija se voli u dobru i zlu!! Nikome od nas ne ide svaki dan 100%!! Ajme ne kritizirati,nego dati podršku. Ako mislite da znate bolje,prijavite se za posao izbornika ili počnite igrati nogomet.

NO
novabit
08:32 20.06.2024.

Sramota kako su jučer igrali, na razini 3. lige jug

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije