Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTAKMICA 'BITI ILI NE BITI'

VIDEO Dečki, ponovite ovo i protiv Talijana! Dinamo poželio sreću vatrenima uz snimku genijalnog gola

Zagreb: Martin Baturina doveo Dinamo u vodstvo
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/4
24.06.2024.
u 15:16

Objavili su snimku odlične akcije hrvatskih reprezentativaca u plavom dresu, Martina Baturine i Brune Petkovića, koja je završila predivnim golom.

Zagrebački Dinamo poželio je sreću Vatrenima uoči susreta Hrvatske i Italije u posljednjem kolu skupine B Europskog prvenstva. Objavili su snimku odlične akcije hrvatskih reprezentativaca u plavom dresu, Martina Baturine i Brune Petkovića, koja je završila predivnim golom. "Želimo večeras dobar rezultat i odlične nastupe našem dvojcu u hrvatskom dresu koji je nedavno kreirao možda i najljepšu akciju sezone 23/24!", napisali su uz snimku.

Podsjetimo, Hrvatska treba pobjedu protiv Italije kako bi prošla u drugi krug Europskog prvenstva. Remi bi im ostavio male šanse zbog loše gol-razlike (-3). Pobjedom bi imala četiri boda i mogla bi završiti druga, pod uvjetom da Albanija ne pobijedi Španjolsku.

U slučaju da i Hrvatska i Albanija slave u večerašnjim ogledima, situacija bi se dodatno zakomplicirala. Tada bi, naime, Španjolska, koja je već ranije osigurala prvo mjesto skupine, ostala na šest bodova, Albanija i Hrvatska imale bi po četiri boda, dok bi s Europskog prvenstva ispala Italija, koja je do sada stigla do tri boda, i to pobjedom nad Albanijom 2:1.

Kada bi Hrvatska i Albanija pobijedile svoje protivnike sličnom gol-razlikom, drugo bi mjesto pripalo Albancima zbog boljeg uspjeha po tom pitanju. Albanija je trenutno na -1 (3:4), dok Hrvatska ima najslabiju gol-razliku u skupini (2:5). Zabila je tek Albancima dva gola, a primila njih pet, tri od Španjolaca i dva od Albanaca. Više o kalkulacijama čitajte ovdje.

VEZANI ČLANCI:

FOTO 'Janje ispred paste', divovska zastava i ludnica uz harmoniku: Hrvati rade genijalnu atmosferu u Leipzigu

Zagreb: Martin Baturina doveo Dinamo u vodstvo
1/71

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije