Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDAL

VIDEO Kaos na tribinama u Leipzigu: Vatreni poklonio dres, navijača ugrizli stranci i ukrali mu ga

Euro 2024 - Croatia v Italy
Karina Hessland/REUTERS
25.06.2024.
u 14:20

Luka Ivanušec poklonio je dres Lenardu Barišiću, članu benda Hrvatski čuvali, međutim troje državljana ga je napalo i otelo dres iz ruku, a jedna ga je ugrizla

Talijani slave, a Hrvati tuguju. Remi 1-1 s "azzurima" udaljio je hrvatsku reprezentaciju od plasmana u osminu finala Eura. Dok će Italija u subotu igrati protiv Švicarske, Hrvatska će, ukoliko se poklope drugi rezultati, u osmini finala u ponedjeljak igrati s Portugalom. Eh, da nije bilo Zaccagnija i 98. minute...

Dok su naši reprezentativci tugovali, lijevo krilo reprezentacije Luka Ivanušec mislio je i na druge, konkretno na 20-godišnjeg Lenarda Barišića, člana benda Hrvatski čuvari.

Luka mu je poklonio dres, i činilo se da će sve proći u mirnom tonu, ali...

Troje stranaca krenulo je s njim u fizički obračun. Dvojica državljana su mu oteli dres iz ruku, a treća državljanka ga je ugrizla za rame. Slučaj je prijavljen policiji, a Ivanušec je obećao Barišiću da će mu poslati novi dres.

Komentara 4

IM
imamohrvatsku
15:34 25.06.2024.

Jel ti uopće znaju tko je tu pobijedio?

Avatar Rimtutituki
Rimtutituki
00:09 27.06.2024.

... članu benda Hrvatski čuvali, međutim troje državljana ga je napalo i otelo dres iz ruku, a jedna ga je ugrizla Podnaslov koji nitko nije pročitao prije objavljivanja!?!

PR
pravednik2
15:06 25.06.2024.

Troje stranaca "državljana"? Dobro je. Nisu marsovci Hvala za ove stvarno vrijedne informacije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije