Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAKO LOŠ TRENUTAK

VIDEO Modrić je bio utučen poslije utakmice, Albanca uopće nije bilo briga. Evo što mu je odradio

Euro 2024 - Croatia v Albania
Foto: Carmen Jaspersen/REUTERS
1/13
19.06.2024.
u 18:21

Znao je naš maestro iz veznog reda da smo propustili veliku priliku za pobjedu u posljednjim trenucima i da bi to moglo biti kobno.

Hrvatska nogometna reprezentacija je u dramatičnoj utakmici odigranoj u Hamburgu osvojila samo bod protiv Albanije, a dvoboj je završio 2-2. Qazim Lači je doveo Albaniju u vodstvo u 11. minuti. Hrvatska je došla do preokreta, kad je Andrej Kramarić izjednačio u 74. minuti, a Klaus Gjasula autogolom donio vodstvo Hrvatskoj u 76. minuti. Isti je igrač u petoj minuti sučevog dodatka pogodio za konačnih 2-2. Posebno zanimljiva situacija se dogodila s hrvatskim kapetanom Lukom Modrićem.

GALERIJA Hrvatska remizirala protiv Albanije

Euro 2024 - Croatia v Albania
1/17

Španjolska i Italija ostaju na vrhu skupine B sa po tri boda, a Albanija i Hrvatska drže treću i četvrtu poziciju sa bodom.  Kapetan Hrvatske Luka Modrić sjeo je sam na travnjak i stavio ruke na koljena. Znao je naš maestro iz veznog reda da smo propustili veliku priliku za pobjedu u posljednjim trenucima i da bi to moglo biti kobno. 

VEZANI ČLANCI:

Međutim, u tim teškim trenucima veznjak Intera Asllani je došao do Luke i zamolio Modrića da zamijene dresova, ali to defnitivno nije bio najbolji trenutak. Modrić je tada još uvijek bio pod dojmovima utakmice i dao je signal Asllaniju kako će zamjeniti dresove u svlačionici. Albanac mu to nije zamjerio, već je pružio ruku Modriću i pomogao mu ustati. Video možete pogledati OVDJE

Komentara 34

IC
ICCO
20:41 19.06.2024.

Ako Albanija pobjedi Španjolsku 2-0 a mi Italiju 8-0, bit cemo prvi..

AL
alkemičar
19:18 19.06.2024.

Na ovom europskom prvenstvu to jednostavno nije to, još na prijateljskoj utakmici s Portugalom je bilo vidljivo da tu nešto ne štima u njihovoj igri iako su pobijedili. Nemaju tu borbenost i agresivnost koju su imali na prošlim sp, puno griješe i djeluju na terenu kao ispuhani balon. Nedostaje im ta sigurnost i samouvjerenost koja ih je nekoć krasila, mentalno su skroz pali što zbog teškog poraza od Španjolske od kojeg izgleda još nisu u potpunosti došli k sebi, a što i zbog svjesnosti da nisu na onom nivou na kojem su bili na sp, uz to tu je i pritisak za pobjedom i prolaskom skupine i pritisak cijele javnosti da ostvare veliki uspjeh tj. osvajanje europskog prvenstva ili barem medalje. Pod hitno se moraju sabrati i potpuno presložiti i u glavi i na terenu ako misle pobijediti Italiju i proći dalje. Ovakva igra nije prošla ni protiv Albanije, a kamoli da će proći protiv jedne Italije..Ima još nade da prođemo dalje, ali moraju pokazati više i bolje od ovoga inače se možemo komotno spakirati i ići doma jer nemamo šta tražiti u slijedećoj fazi natjecanja.

Avatar Trava
Trava
21:00 19.06.2024.

Imamo losu odbranu. 5 golova u 2 utakmice. Tu se mora mjenjati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije