Drugo pretkolo LP-a

Vukojević uvjerljivo slavio, Pokrivač na klupi

Ognjen Vukojević
Reuters
28.07.2010.
u 00:27

Čudno je vidjeti kijevski Dinamo, gotovo stalnog sudionika Lige prvaka, da igra u 2. pretkolu.

Kijevljani su u prvoj utakmici pobjedom protiv belgijskog Genta 3:0 već gotovo pronašli 3. pretkolo. No, momčad u kojoj je cijelu utakmicu odigrao Ognjen Vukojević tek je u posljednjih 12 minuta zabetonirala pobjedu. Nikola Pokrivač je s klupe odgledao cijeli dvoboj svog Red Bull Salzburga na Cipru protiv Omonije – 1:1.

Pogodak daje velike izglede da austrijski prvak kao i lani vidi 3. pretkolo. A mi se možemo samo nadati da će hrvatski reprezentativac pronaći mjesto u udarnom sastavu uoči uzvrata u Salzburgu. Ivica Križanac zbog ozljede nije mogao nastupiti za svoj Zenit u Rumunjskoj gdje su Rusi odigrali 1:1 protiv Uniree Urziceni.

Manuel Pamić, nekadašnji igrač Rijeke, Salzburga i povremeni hrvatski reprezentativac, igrao je svih 90 minuta za prašku Spartu koja je sa 1:0 nadjačala poljski Lech. Eto, tako se može dogoditi da sva četiri hrvatska nogometaša izbore plasman u sljedeće pretkolo Lige prvaka.

Ključne riječi

Komentara 1

ST
strahovlad
11:20 28.07.2010.

flak mrcino, dobro ti je mamić rekao, nemaš ti pojma o nogometu ni dinamu. Danas da se igra DRUGO PRETKOLO LP?! aaaaaahahahahaaaaaaaaaaaa kakva neznalica. Drugo pretkolo......aaaaaaaaaaaahahhhhhhhhhaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije