Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PRIČAJ, PRIČAJ...'

Zna se kome je Yamal poslao moćnu poruku: Riječi španjolskog dragulja posebno će boljeti jednog čovjeka

Euro 2024: Spain - France
Foto: Tom Weller/DPA
1/3
10.07.2024.
u 08:56

Bila je poruka dobro "zapakirana". Naime, hodao je prema jednoj od kamera i rekao "habla, habla". Kome je bilo upućeno to njegovo "pričaj, pričaj" otkrili su ubrzo španjolski mediji

Fantastičan pogodak postigao je 16-godišnji dragulj Barcelone, Lamine Yamal na polufinalnoj utakmici Europskog nogometnog prvenstva između Španjolske i Francuske. Njegova "bomba" iz 25. minute vrlo bi lako mogla biti proglašena i za najljepši gol cijelog turnira. Udarac kojim je iz velike daljine matirao francuskog vratara Maignana zaista je bio neobranjiv. Yamal je bio jedan od ključnih igrača Španjolske u pobjedi od 2:1.

A nakon utakmice španjolski je wunderkind poslao je posebnu poruku. Bila je ona dobro "zapakirana". Naime, hodao je prema jednoj od kamera i rekao "habla, habla". Kome je bilo upućeno to njegovo "pričaj, pričaj" otkrili su ubrzo španjolski mediji. Poruka je to za veznog igrača Francuske, Adriena Rabiota.

- Yamal vrlo dobro podnosi pritisak, ima puno kvaliteta i može igrati i na klupskoj razini te na velikom turniru. Uvijek je teško u polufinalu, ali na nama će biti da na njega stavimo pritisak, da mu ne dozvolimo da se razmaše i da mu pokažemo da će morati napraviti puno više nego što je napravio dosad ako želi igrati u finalu – rekao je Rabiot na konferenciji za novinare prije utakmice.

Očito je Yamal to zapamtio i tom gestom ukazao na to da se njega treba zaustaviti na terenu, a ne u press-salonima. 

Euro 2024: Spain - France
1/4

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije