Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUOBIČAJENA SITUACIJA

Neugodna rasprava na HTV-u: Ivković i Cvitanović porječkali se oko Olma, spomenuti i Mamići

Foto: Screenshot: HRT
1/3
10.07.2024.
u 08:15

Za njegov uspjeh je Dinamo strahovito zaslužan. Zdravko Mamić naredio, Zoran Mamić izvršio kao trener, a Bjelica ga doradio - rekao je Tomislav Ivković

Nogometni svijet divi se predstavi koju smo sinoć gledali u polufinalu Europskog prvenstva. U njoj je, među ostalima, briljirao i Dani Olmo. Bivši nogometaš Dinama zabio je pogodak u pobjedi njegove momčadi rezultatom 2:1. Bio mu je to već treći zgoditak na ovom Euru, kojim se uvrstio na popis trenutno najboljih strijelaca turnira u Njemačkoj.

Hvalili su Olma mnogi nakon utakmice, a nije se zaobišla tema o njemu ni u redovnoj studijskoj emisiji na HTV-u. Analitičari HTV-a Tomislav Ivković i Mario Cvitanović ušli su u raspravu oko Olma, s obzirom na to da obojica imaju određene zasluge u razvoju njegove karijere.

- Opet je danas uzeo ekipu u svoje ruke, nametnuo se kao vođa i kao lider - rekao je Cvitanović, a nije trebalo proći dugo vremena da se na njega nadometne Ivković.

- Kada je Olmo u pitanju, svi ga znamo, u pozadini i Cvita. Zašto voli Dinamo, zašto respektira Dinamo i kao klub i sve hrvatske igrače? Za njegov uspjeh je Dinamo strahovito zaslužan. Zdravko Mamić naredio, Zoran Mamić izvršio kao trener, a Bjelica ga doradio.

Potom je reagirao Cvitanović:

- Bio je još i kod mene.

Tu je počela rasprava po principu "šije-šete".

- Da, ali u B momčadi - rekao mu je Ivković

Cvitanović nije dao na sebe:

- Ne, u prvoj momčadi.

Ivković uzvraća jednoručnim bekhendom na kontra-stranu:

- Dobro, ali kratko.

Cvitanović će poentirati:

- Ne, godinu dana. Krucijalnih za njega.

1/4

Komentara 18

EJ
ejStef
09:01 10.07.2024.

A što sad, Mamići su ispali kriminalci, a nisu puno različiti od drugih u toj branši. Igrača moraš platiti, moraš financirati njegov razvoj, od svega toga mora profitirati i klub i manageri i kupci itd. Jednostavno. A vidimo da se mora namiriti i država, te moraš paziti s kim radiš da ne staneš nekom na žulj. Onda si gotov... Sve u svemu, taj segment je prolukriminalni milje, te se u tome treba znati snalaziti. Proračuni klubova su ogromni, normalno da sve i svašta zuji oko novca... No, kako god bilo, ostaje činjenica da za neke rezultate u LP treba veliki proračun, negdje 100 mil. i više. Ako se to ne može osigurati, realno nemaš neke šanse...

KU
Kujttim
08:26 10.07.2024.

Šteta da se Zdravko i Zoran Mamić nisu nagodili s USKOK-om. Sve je počelo kada je Zdravko, pod utjecajem opojnih droga počeo SDP-ove političare nabijati na karu. Tu su ušli u mašinu, a kasnije, 2016., Plenković nije zaštitio Zdravka. Da se Zdravko sveo u zakonite okvire mogao je biti u hrvatskom nogometu, ali ako ćemo iskreno, zdraviji mu je život u Hercegovini. I ja razmišljam ovo ljeto otići na tjedan dana u Međugorje, hodati po Vranu, Čvrsnici, Čabulji, kupati se u Koćuši.

MO
Moslavina
09:02 10.07.2024.

Ne uzimajući u obzir suđenja u Hrvatskoj Mamici imaju velike zasluge za uspjehe Dinama i pojedinih igrača a među njima je sigurno Dani Olmo. Sva ova hajka oko Mamica past će kad tad na europskim sudovima. Obzirom koliko dugo too traje u Hrvatskoj mogli bi se još načekati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije