TENISKI TURNIR

Zverev protiv Đokovića za finale

Tennis - Men's Singles - Quarterfinal
EDGAR SU/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
29.07.2021.
u 15:23

Zverev, peti na ATP ljestvici, lako je sa 6-4, 6-1 pobijedio Francuza Jeremyja Chardyja u meču koji je trajao sat i šest minuta.

Njemački tenisač Alexander Zverev plasirao se u četvrtak u polufinale teniskog turnira na Olimpijskim igrama u Tokiju gdje ga čeka prvi tenisač svijeta Novak Đoković. 

Zverev, peti na ATP ljestvici, lako je sa 6-4, 6-1 pobijedio Francuza Jeremyja Chardyja u meču koji je trajao sat i šest minuta. 

Đoković je ranije u četvrtak sa 2-0 u setovima bio bolji od Japanca Keija Nishikorija

Polufinalni mečevi na OI su na rasporedu sutra. 

POGLEDAJTE VIDEO: Podrška braći Sinković uoči finala

Komentara 8

PP
plavac plavi
08:17 31.07.2021.

Za ovo smeće od Večernjaka je još uvijek, na teniskoj stranici, LUZER Đokica glavna vijest, a ne naši veličanstveni Mektić, Pavić, Dodig i Ćilić!!! Sramotaaaa!

IK
ikbmibm
12:06 30.07.2021.

Djoković je danas je izgubio od Zvereva,ništa od olimpijskog zlata i zlatnog Grand Slama. Zverev ga je brutalno eliminirao. Bravo Alex !

AK
aklanac
23:14 29.07.2021.

Tupane...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije