ROGER FEDERER:

'Jedva čekam Ivana Ljubičića, on je trener iz sadašnje ere'

Ivan Ljubičić i Roger Federer
Foto: Reuters/PIXSELL
15.12.2015.
u 09:47

'Ivan je igrao protiv puno igrača protiv kojih ja danas igram. Mislim da će biti sjajno dobivati savjete iz takve perspektive jer dosad sam imao trenere iz drugih teniskih era.'

I dok naš Ivan Ljubičić ne želi davati izjave kao novi trener Rogera Federera jer, kaže u poruci, "onda danima ne bih radio ništa drugo", Švicarac se raspričao o akviziciji u svom stručnom stožeru.

– Ivan je igrao protiv puno igrača protiv kojih ja danas igram. Mislim da će biti sjajno dobivati savjete iz takve perspektive jer dosad sam imao trenere iz drugih teniskih era. Ivana jako dobro poznajem i uistinu je sjajan čovjek. Jedva čekam da dođe i da počnemo trenirati – kazao je Federer koji u Azijskoj ligi, zajedno s Goranom Ivaniševićem i Marinom Čilićem, nastupa za UAE Royalse.

– Uvijek sam, kroz cijelu karijeru, imao dobre trenere. Malo sam imao i sreće s trenerima koje mi je dodjeljivao Savez. Nikad nisam pogriješio – dodao je.

>>Roger Federer: Jako sam sretan što ću raditi s Ivanom Ljubičićem, on je jako dobar dečko

Komentara 3

PE
petarrr
10:53 15.12.2015.

Ove godine ce Djokovic dozivljavati pokolj u svakom medusobnom mecu sa gospodinom Federerom

CR
cronada
12:35 15.12.2015.

Decki dobar vam Start u novoj 2016!

DU
Deleted user
18:57 15.12.2015.

Federer se uzda u trenera iz sadašnje ere, ali ni trener sa Marsa mu ne bi mogao pomoci za vrijeme vladavine Djokovica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije