NAKON PORAZA

Tudor: Dinamo je bolji od nas, zadovoljan sam polusezonom

Igor Tudor
Davor Javorović/Pixsell
18.12.2013.
u 19:25

- Cilj je bio izvući maksimum iz kadra kojega imamo. Bilo je tu i uspona i padova, ali smo u vrhu s Dinamo i Rijekom - rekao je Tudor.

Trener Hajduka Igor Tudor nije bio previše nezadovoljan nakon što je njegova momčad ispala od Dinama u četvrtfinalu kupa. Tudor je uvjeren da su bijeli napravili više što se od njih očekivalo.

- Realno bi bilo da je utakmica završila neodlučenim ishodom, primili smo dva pogotka ni iz čega. Skupili smo se i odigrali solidno, čestitam mojim igračima. Iza nas je dobra i uspješna polusezona. Sada se okrećemo drugom dijelu u kojem želimo nastaviti dobro igrati.

Još se jednom vratio na polusezonu koja je danas za Hajduk završila.

- Cilj je bio izvući maksimum iz kadra kojega imamo. Bilo je tu i uspona i padova, ali smo u vrhu s Dinamo i Rijekom. U kupu smo ispali od bolje momčadi koja ima bolji kadar. Voljeli bismo da imamo bolji kadar od Dinama, ali trenutno nije tako.

Svjestan je da ne može očekivati da će mu klub dovesti pojačanja.

- Sigurno ćemo biti slabiji ako budemo prodavali igrače. Volio bih da dovedemo četiri-pet novih igrača, ali se to neće dogoditi. Zbog toga moram izvući maksimum iz ovog kadra. Igrači daju sve od sebe i to su ljudi prepoznali. Stvorila se simbioza s navijačima i to je naša velika vrijednost. Nije isto igrati pred praznim tribinama ili u ambijentu u kojem mi igramo.

>> Antolić srušio Hajduk, Dinamo slavio i na Poljudu

Ključne riječi

Komentara 1

CR
cronothdz
20:36 18.12.2013.

zaboravio je napomenuti da je bilo još tri penala za Hajduk...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?