Grad Vukovar:

'Dekanić je svojim činom nanio veliku štetu Vukovarsko - srijemskoj županiji'

ARHIVA: Cerna: Mjesto prometne nesreće župana Damira Dekanića
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/4
15.03.2023.
u 13:34

Dodaju i kako ih to ipak ne oslobađa odgovornosti jer naposljetku svatko donosi odluke za sebe te da  nažalost, ova situacija baca sjenu na sve istrage koje je vodila PU vukovarsko-srijemska, a u koju su uključene politički istaknute osobe.

Povodom uhićenja župana Vukovarsko - srijemske županije Damira Dekanića priopćenjem za javnost oglasio se i Grad Vukovar kao sjedište županije odakle su izrazili žaljenje jer je naša županija danas stavljena u centar izrazito negativnog zbivanja i konteksta.

- Ljudski je pogriješiti, no treba biti spreman u svakom trenutku snositi odgovornost za svoje odluke. Posebno je važno da osobe koje u društvu obnašaju važne funkcije i dužnosti ne bježe od takve odgovornosti ili pak koriste svoju funkciju u svrhu prikrivanja ili izvrtanja istine. Župan Dekanić ovime je nanio ogromnu štetu ugledu Vukovarsko - srijemske županije ali i PU vukovarsko - srijemske. Zbog njegove nepromišljenosti, na kazneno djelo potaknute su i tri službene osobe kojima je zbog županove lakomislenosti i želje za bijegom od odgovornosti u pitanje dovedena i životna egzistencija – navode iz Grada Vukovara.

Dodaju i kako ih to ipak ne oslobađa odgovornosti jer naposljetku svatko donosi odluke za sebe te da  nažalost, ova situacija baca sjenu na sve istrage koje je vodila PU vukovarsko-srijemska, a u koju su uključene politički istaknute osobe.

- Nadamo se kako će Dekanić u ovom trenutku postupiti savjesno te dozvoliti građanima da upravljanje županije prepuste osobi koja će raditi na dobrobit cijele županije i svih njezinih žitelja – navode iz Grada Vukovara.   

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije